Home»Kultura»SRPSKI GLUMAC IZ AMERIKE DŽEK DIMIĆ OPLJAČKAN DOK JE IGRAO PREDSTAVU U AKADEMIJI 28

SRPSKI GLUMAC IZ AMERIKE DŽEK DIMIĆ OPLJAČKAN DOK JE IGRAO PREDSTAVU U AKADEMIJI 28

4
Shares
Pinterest Google+

Prvi put na sceni Akademije 28 i prvi put u Srbiji, holivudski glumac Džek Dimić 20. juna gostovao je sa svojom monodarmom “Oj, živote” i proveo se kao bos po trnju.

Naime, tokom trajanja predstave neko je upao u garederobu i ukrao mu novac, lične stvari i telefone. Glumac koji je pre gostovanja u Beogradu svoju predstavu igrao u Njujorku, Čikagu, Bostonu i Los Anđelesu bio je besan i razočaran, posebno zbog toga što je publika njegovu predstavu prihvatila odlično i planirao je još nekoliko nastupa od kojih, sada, najverovatnije neće biti ništa.

– Džek i njegov tim su pozvali policiju, ali za sada nema informacija dokle se stiglo na identifikaciji pljačkaša – rekla je za Headliner Džekova koleginica i prijateljica Jelica Kovačević i dodala: – Njemu nije do para, bio je presrećan što ima priliku da iga na svom jeziku, ped svojom publikom posle 30 godina, a sada je u potpunoj depresiji. Posebno mu je krivo zbog telefona u kojima ima zauista dragocene kontakte, ali i to bi prežalio. Najviše ga je ustvari pogodio odnos i lice kakvo smo kao društvo pokazali prema njemu.

Policija istražuje pljačku, a sam Dimić nije bio raspoložen za razgovor posle ovog incidenta.

HL

Previous post

Danas je Svetski dan muzike... Evo šta će se sve dešavati u Beogradu. I to za dž

Next post

Kolja specijalni gost Whitesnakea na Tašu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *