Home»Film»Zanimljiv izbor… Sofi Tarner glumi Boja Džordža?

Zanimljiv izbor… Sofi Tarner glumi Boja Džordža?

4
Shares
Pinterest Google+
Boy George&Culture Club/ Photo: Facebook @boygeorgeofficial
Boy George&Culture Club/ Photo: Facebook @boygeorgeofficial

Boj Džordž, pevač grupe Culture club, sprema se da snimi film o sebi, a zvezda “Igre prijestola” Sofi Tarner je neko ko će ga možda glumiti.

Prošlog meseca je potvrđeno da će film biti objavljen, ali nije još uvek bilo nikakvih informacija u vezi sa tim ko će sve učestvovati u ovom projektu.

Izgleda da su producenti odlučili da privuku pažnju publike tako što će ubaciti neko “veliko ime” u film i tako se rodila ideja o Sofi.

Sofi Tarner/ Photo: imdb.com
Sofi Tarner/ Photo: imdb.com

– Jedna od najinteresantnijih sugestija je Sofi Tarner – izjavio je Boj Džordž, a ljudi su već počeli da navijaju za ovu ideju, jer što više gledate, čini se da stvarno pevač i glumica liče.

Inače, pevač se ne slaže sa onima koji misle da Tarnerova ne može da ga glumi zato što je žensko.

– Jeste čudno, ali je za sada samo sugestija. Mislim da će to uznemiriti ljude i da će govoriti da ne može ona da me igra jer je žensko. Ali, znate, kada sam imao 17 godina, želeo sam da izgledam kao ona, to je bila moja ambicija – zaključio je Boj Džordž.

To bi definitivno bila upečatljiva uloga za mladu Sofi, koja se nedavno oprostila od uloge Sanse Starka, a trenutno tumači lik superoja u filmu “X-Men: Mračni feniks” koji se i nije pokazao najbolje na blagajnama bioskopa.

Izvor: cdm.me

Previous post

Bjesovi 22. juna na Beer Gardenu... Gosti KST Hor

Next post

Sve je spremno za Dizni fantaziju... besplatni koncert na otvorenom Beogradske filharmonije

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *