Home»Film»Sve je spremno za Dizni fantaziju… besplatni koncert na otvorenom Beogradske filharmonije

Sve je spremno za Dizni fantaziju… besplatni koncert na otvorenom Beogradske filharmonije

4
Shares
Pinterest Google+

Sve je spremno za “Dizni fantaziju” uživo – besplatni koncert na otvorenom Beogradske filharmonije, zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom, koji će se održati u nedelju, 23. juna, u blizini beogradskog Ušća, najavili su organizatori.

Na tradicionalnom filharmonijskom pikniku na Ušću, publika će uživati u najlepšem animiranom spektaklu svih vremena uz čuvene numere klasične muzike koje će orkestar uživo izvoditi ispod velikog ekrana.

Koncert počinje tačno u 20:30 časova, a kapije za piknik će biti otvorene tri sata ranije.

Kao i do sada, muzički piknik se održava u novobeogradskom bloku 13, a ulazi na koncertnu lokaciju biće iz Ulice Ušće i Bulevara Nikole Tesle koji će biti zatvoren za saobraćaj.

Photo: Promo
Photo: Promo

Pored centralnog, ogromnog ekrana, biće obezbeđena još dva bočna kako bi veliki broj posetilaca koji se očekuju mogli da uživaju u Diznijevom animiranom remek delu, dok filharmoničari sviraju najlepše numere klasične muzike.

Filharmonija poziva publiku svih generacija, ne samo iz Srbije već iz regiona, da dođe da uživa na besplatnom koncertu na otvorenom jer se “Dizni fantazija” uživo izvodi prvi put na domaćim prostorima, i to na mestu gde će se graditi nova zgrada Beogradske filharmonije.

Na koncertnu lokaciju zabranjen je unos stakla, limenki i metalnog pribora za jelo, a sve korisne informacije mogu se pronaći na sajtu Beogradske filharmonije.

Photo: Promo
Photo: Promo
Previous post

Zanimljiv izbor... Sofi Tarner glumi Boja Džordža?

Next post

Da li ste za dozu punokrvne rokenrol svirke... S.T.R.A.H. vas poziva na druženje u Čumiću

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *