“More bez obala”… Novosadska promocija knjige Zvonimira Đukića Đuleta 17. juna u KS Svilari

0
70
Van Gogh/Kombank dvorana promo
Van Gogh/Kombank dvorana promo

Novosadska promocija knjige “More bez obala” autora Zvonimira Đukića Đuleta, održaće se danas, 17. juna u 18:00 časova u KS Svilari.

Moderator programa biće Jovan Gvero, a promocija se realizuje u okviru edicije književnog programa “Nova knjiga” u saradnji sa KS Svilara.

Rođen 1963. godine, vršnjak Kventina Tarantina, Džulijena Lenona i Džonija Depa, Zvonimir Đukić Đule poznat je kao pevač, gitarista, autor pesama i frontmen grupe Van Gogh.

Photo: Promo (Laguna)
Photo: Promo (Laguna)

Manje je poznato da je nesuđeni violinista, da je od oca nasledio ljubav prema foto-aparatu, fotografsku veštinu, ali i skromnost koja ga je dugo sprečavala da svoje fotografije podeli sa drugima – do sada.

U knjizi, Đule otkriva i to da već decenijama piše prozu i da su ti tekstovi glina iz koje nastaje njegova pesnička grnčarija.

Takođe, upoznaje nas sa tajanstvenim prijateljem, objašnjava kako su nastale pesme koje čine neizostavan deo ovdašnje rokenrol istorije i poverava nam da je naglo odrastao tokom duboke noći u srcu ostrva…

Uz knjigu “More bez obala” na poklon dobijate novi album i DVD sa rođendanskog koncerta održanog u Belexpo centru 2016. godine.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime