Home»Knjige»“More bez obala”… Novosadska promocija knjige Zvonimira Đukića Đuleta 17. juna u KS Svilari

“More bez obala”… Novosadska promocija knjige Zvonimira Đukića Đuleta 17. juna u KS Svilari

5
Shares
Pinterest Google+
Van Gogh/Kombank dvorana promo
Van Gogh/Kombank dvorana promo

Novosadska promocija knjige “More bez obala” autora Zvonimira Đukića Đuleta, održaće se danas, 17. juna u 18:00 časova u KS Svilari.

Moderator programa biće Jovan Gvero, a promocija se realizuje u okviru edicije književnog programa “Nova knjiga” u saradnji sa KS Svilara.

Rođen 1963. godine, vršnjak Kventina Tarantina, Džulijena Lenona i Džonija Depa, Zvonimir Đukić Đule poznat je kao pevač, gitarista, autor pesama i frontmen grupe Van Gogh.

Photo: Promo (Laguna)
Photo: Promo (Laguna)

Manje je poznato da je nesuđeni violinista, da je od oca nasledio ljubav prema foto-aparatu, fotografsku veštinu, ali i skromnost koja ga je dugo sprečavala da svoje fotografije podeli sa drugima – do sada.

U knjizi, Đule otkriva i to da već decenijama piše prozu i da su ti tekstovi glina iz koje nastaje njegova pesnička grnčarija.

Takođe, upoznaje nas sa tajanstvenim prijateljem, objašnjava kako su nastale pesme koje čine neizostavan deo ovdašnje rokenrol istorije i poverava nam da je naglo odrastao tokom duboke noći u srcu ostrva…

Uz knjigu “More bez obala” na poklon dobijate novi album i DVD sa rođendanskog koncerta održanog u Belexpo centru 2016. godine.

Previous post

Električni orgazam, Artan Lili, Irish Stew... na četvrtom Al Rock festu

Next post

Otkazana regionalna turneja benda Brass Against The Machine... Ipak ih nećemo gledati u Kombank dvorani

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *