Home»Muzika»Marko Louis ispred Thievery Corporation 26. juna na Tašu

Marko Louis ispred Thievery Corporation 26. juna na Tašu

4
Shares
Pinterest Google+
Marko Louis/ Photo: Live Production Ivan Miladinović
Marko Louis/ Photo: Live Production Ivan Miladinović

Sve popularniji Balkan-soul autor Marko Louis nastupiće 26. juna od 20:30 pre svetske muzičke atrakcije Thievery Corporation na koncertu na stadionu Tašmajdan u Beogradu.

– Ovo leto je puno predivnih iznenađenja a jedno od njih je i koncert Thievery Corporation! Za mene je još veće iznenađenje da ću imati privilegiju da sa bendom zagrejem publiku pred koncert legendarnih Thievery Corporation i to sve, na kultnom Tašu! Zadovoljstvo je moje! – poručio je Marko Louis.

Posle uspešnih albuma “Shine On Me” (2015) i “Beskraj” (2017), na kojima je sarađivao sa vrhunskim umetnicima, iz raznih krajeva sveta, Marko Louis je u oktobru 2018. godine objavio “Euridiku”.

Sa novog izdanja izdvojili su se naslovna “Euridika”, “Svemir” i “Imao sam ružne sne”, kao i dueti “Sanjao sam” sa Božom Vrećom, “Idi” sa originalnom ekipom Helem Nejse iz Sarajeva, dok je “Svet je tvoj” Marko snimio sa sestrom Majom.

Thievery Corporation/ Photo: Jen Maler
Thievery Corporation/ Photo: Jen Maler

Na stadionu Tašmajdan 26. juna Beograđane očekuje zvučni i rasplesani spektakl moćne, mnogoljudne live postave benda Thievery Corporation.

Osnivači, Rob Garza i Erik Hilton, zaslužni su za nastanak čitavog podžanra elektronske muzike oplemenjene upotrebom regea, daba, hip-hopa, downtempa, indijskog trip-hopa i bosa nove što se i čuje u pesmama “The Richest Man In Babylon”, “Sweet Tides”, “Lebanese Blonde”, “Until the Morning”, “Letter To the Editor”…

Ulaznice za koncert Thievery Corporation možete da nabavite po ceni od 2500 dinara (odvojeni su parter i tribine) na prodajnim mestila Ticket Visiona ili na www.tickets.rs.

Previous post

Otkazana regionalna turneja benda Brass Against The Machine... Ipak ih nećemo gledati u Kombank dvorani

Next post

Završen 4. Dok'n'Ritam... "Orkestar" i "Putnici" pobednici ovogodišnjeg izdanja festivala muzičkog dokumentarnog filma

0

  1. Helena
    17/06/2019 at 1:28 pm — Reply

    Kakve veze on ima sa Thievery Corporation…pegla mi se baca!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *