Home»Kult»POLA VEKA “DVESTADVOJKE”…. Van Gogh, Neverne bebe, Zemlja gruva… u Areni – besplatno

POLA VEKA “DVESTADVOJKE”…. Van Gogh, Neverne bebe, Zemlja gruva… u Areni – besplatno

Van Gogh, Neverne bebe, Zemlja Gruva i mnogi drugi čekaju nas 26. juna na proslavi pola veka "Dvestadvojke".

5
Shares
Pinterest Google+
Radio Beograd 202
Radio Beograd 202

Radio Beograd 202 velikim besplatnim koncertom obeležiće svoj 50. rođendan. Ovaj radio, popularno nazvan “Dvestadvojka” će 26. juna u Štark Areni okupiti neka od najvećih imena srpske i regionalne rok i pop-rok muzike. Nastupaju YU grupa, Van Gogh, Neno Belan & Fiumens, Neverne bebe, Artan Lili, Zemlja gruva, Dejan Cukić & Spori ritam i specijalni gost iznenađenja.

Radio Beograd 202 je najmlađi član porodice Radio Beograda, radijskog dela današnjeg javnog medijskog servisa Radio-televizije Srbije. Program je počeo da ce emituje 27. 06. 1969. godine. Bio je i ostao inovator i šampion Srbije i regiona u različitim oblicima direktne komunikacije sa slušaocima sa kojima je danas u kontaktu 24 časa dnevno.

Radio “202” već pola veka pomera granice uobičajenog i tradicionalnog radija. To je prvi radio u regionu koji je organizovao koncerte uživo. Pet decenija se na ovom radiju sluša najbolja domaća i svetska rok i pop muzika. “Dvestadvojka” posebnu pažnju posvećuje domaćoj muzici i podršci kvalitetnim novim izvođačima.

Početak karijere mnogih velikih regionalnih i srpskih zvezda vezan je upravo za “Dvestadvojku” koja im stalno pruža podršku. Zato ne čudi što na rođendanski koncert Radio Beograda 202 dolaze neki od naših najvećih izvođača i neki koji su na putu da to postanu.

Ulaz na ovaj spektakl u Štark Areni je besplatan, ali svi posetioci moraju da imaju pozivnice koje će uskoro biti dostupne na blagajnama Štark Arene i na portirnici Radio Beograda, Hilandarska 2.

Previous post

Editors predstavili - "Frankensteina", pesmu za čudake, neprilagođene i noćna stvorenja

Next post

Supegrupa The Raconteurs objavila još jedan singl pred izlazak novog albuma

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *