Home»Muzika»O ljubavi i strasti… Slovenački sastav Ethnotrip predstavio novu pesmu spot

O ljubavi i strasti… Slovenački sastav Ethnotrip predstavio novu pesmu spot

4
Shares
Pinterest Google+
Ethnotrip/Photo Urška Lukovnjak
Ethnotrip/Photo Urška Lukovnjak

Slovenački sastav Etnothrip objavio je video spot ua svoju novu pesmu “Odeta v plašč noči”, sa albuma “Preden se zdani”.

Video za pesmu o neobjašnjivoj ljubavi i strasti snimljen je u saradnji sa Matejem Kolmanom, Gregorom Purgom i Miguelom Perezom. Kolmanko i Purgaj potpisali su i spotove Ethnotripa “Jovano, Jovanke”, “Što imala k’smet Stamena” i “Tebi špilam”.

Autor stihova je pesnik Štefan Kardoš, muziku je napisala Tjaša Šimonka, a aranžman je delo celog benda Ethnotrip. Kao gost u pesmi učestvuje gitarista Aljaž Gyurica.

– “Odeta v plašč noči” je pesma o neispunjenoj ljubavi i strasti. U ljubavi uvek želimo sve više i više toga, što je za ljubav najčešće propast. Neko vreme nam se čini da je to bilo nadohvat ruke. Povratak na staro, traganje za starim osećajima zapravo je potraga za tim fantastičnim trenutkom kada se sve činilo mogućim, ali je taj trenutak nemoguće vratiti i verovatno uopšte i ne postoji. Stoga, spremni smo da prihvatimo tu fizičku bol, ali i beznadnu potragu – kaže Štefan Kardoš.

Pogledajte spot za “Odeta v plašč noči”:

 

Previous post

Supegrupa The Raconteurs objavila još jedan singl pred izlazak novog albuma

Next post

Highway to Hell? AC/DC svirali na svadbi kapitena Reala Serhia Ramosa...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *