Ratos de Porao… Crossover legende iz Brazila 23. septembra u Novom Sadu

0
78
Photo: Promo
Photo: Promo

Bend koji je bio i ostao inspiracija mnogim metal, punk i hardcore bendovima vraća se u Novi Sad, gde će 23. septebra nastupiti u MKC Petefi Šandor u sklopu evropske turneje.

Još uvek se prepričava njihov nastup na Explosive bini Exit festivala kada su 2017. godine premijerno nastupili u Srbiji, a novi susret sa domaćim fanovima biće još direktniji i dinamičniji.

Ratosi su u svojoj dugoj karijeri koja traje još od 1981. godine aktivno protresali scenu i uvek se beskompromisno držali svojih buntovničkih stavova i gajili unikatan crossover zvuk čija snaga nije opala ni danas i u čiji kvalitet su se kleli mnogi, pa čak i kultna Sepultura čiji članovi nastanak svog benda usko vezuju za fascinaciju koju su gajili prema bendu Ratos de Porao.

Nuclear/ Photo: Promo (SKC Novi Sad)
Nuclear/ Photo: Promo (SKC Novi Sad)

Specijalni gosti na koncertu biće sve popularniji thrash metal bend Nuclear iz Čilea koji su sa svojim dinamičnim i direktnim stilom privukli veliku pažnju kako fanova tako i medija.

Njihov aktuelni studijski album “Formula of Anarchy” (Candlelight Records) naišao je na odlične kritike širom sveta.

Ulaznice će za koncert benova Ratos de Porao i Nuclear u organizaciji SKC Novi Sad biće u prodaji od ponedeljka 17. juna u Mungos šopu kao i putem Gigstix prodajne mreže po cenama:

– 1.000 dinarad – akcijska cena do 1. jula
– 1.500 dinara – pretprodajna cena od 1. jula
– 1.900 dinara – na dan koncerta

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime