Home»Muzika»Homeland»“NW (alias Norwegian Wood)”… Novosadski Happy Hippy predstavio novi video singl i najavio treći album

“NW (alias Norwegian Wood)”… Novosadski Happy Hippy predstavio novi video singl i najavio treći album

4
Shares
Pinterest Google+
HappyHippy/ Photo: Dušan Živkić
HappyHippy/ Photo: Dušan Živkić

Novosadska grupa Happy Hippy predstavila je novi video singl pod nazivom “NW (alias Norwegian Wood)” koji je ujedno i najava trećeg studijskog album čije je pojavljivanje na tržišti planirano do kraja ove godine.

Grupa je nastala sredinom 2011. godine. Pesme su autorske, ljubavne i u pop-rock maniru. Do sada su objavili: CD “Jedan dan” (2013, Vojvodina Music) i  albuma “Suze & Smeh” (2017).

Od januaru 2019. Happy Hippy je ponovo u studiju, snimljene su nove četiri pesme, koje su trenutno u fazi miksovanja, a jos sedam će biti snimljeno tokom leta.

Za prvi, najavni singl odabrana je pesma “NW (alias Norwegian Wood)”, koja je nastala tako što je na potpuno novu i originalnu muziku (D. Aradski-M. Zec) otpevan tekst velikog hita Bitlsa – “Norwegian Wood”.

– Spot za pesmu je sasvim slučajno ispao spot. Naime, umesto samo pratrećeg telopa koji bi ispratio audio zapis u prvom promo predstavljanju odlučili smo da iskoristimo par digitalnih animacija koje su ranije pripremljene za druge stvari i ispostavilo se da se savršeno uklapaju (uz sitne korekcije u montazi) – kažu iz benda.

Happy Hippy su: Duca Aradski (vokal, ritam gitara), Miroslav Zec (solo gitara), Ljubomir Bube Živković (vokal, bubnjevi, udaraljke), Isidora Mirosavljev (vokal, perkusije), Nenad Zelić (bass gitara) i Đole Petriško (klavijature, violina).

Previous post

Večeras u Garaži... TECHNODROMES The snimaju 24. album

Next post

Objavljen kompletan line-up Lake Festa 2019

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *