Home»Muzika»Za početak sezone kupanja na Adi… Besplatni koncerti YU Grupe i Galije u petak u Beer Gardenu

Za početak sezone kupanja na Adi… Besplatni koncerti YU Grupe i Galije u petak u Beer Gardenu

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

U subotu, 15. juna zvanično počinje sezona kupanja na beogradskom moru – Adi Ciganliji.

Tokom letnje sezone Ada je centralno mesto okupljanja Beograđana i turista, kojih iz godine u godinu ima sve više u Beogradu i zato je JP “Ada Ciganlija” odlučilo da sezonu započne poklon koncertima.

U petak 14. juna od 20:00 časova, u već dobro poznatom Beer Gardenu, koji se nalazi na početku Makiške strane Ade, biće održani besplatni koncerti dva rok benda koji su već decenijama prisutni na ovim prostorima – YU Grupe i Galije.

Svi posetioci, koji dođu na koncerte, imaće i besplatan parking na javnom parkingu koji se nalazi u blizini Beer Gardena.

Od 15. juna sve službe zadužene za bezbednost posetilaca i kupača će biti spremne za rad, a u 10:00 časova podizanjem “Plave zastave” biće označen zvaničan početak sezone kupanja.

Inače, “Plava zastava” je najviše međunarodno priznanje za kvalitet vode i bezbednost na kupalištu, tako da će posetioci moći bezbedno da se kupaju i uživaju na plažama Ade Ciganlije, na kojima kupališna sezona traje sve do 8. septembra.

Osim kupanja, osveženje i najbolju zabavu u gradu i ovog leta posetioci će imati u okviru manifestacije Beer Garden, koja se peti put održava tokom letnjih meseci na početku Makiške strane Ade.

Pivsko-muzička zabava će ove godine trajati od 15. juna do 4. avgusta, a ponudiće bogat muzički program i koncerte popularnih rock bendova, koji će i ove godine biti besplatni.

Buč Kesidi/Photo: Nemanja Đorđević
Buč Kesidi/Photo: Nemanja Đorđević

U subotu 15. juna od 20:00 nastupiće indi pop rock elektro duo Buč Kesidi, a posle dugo vremena posetioci će imati priliku da uživaju u koncertu energičnog i romantičnog benda Plejboj.

Previous post

Muzika, film, knjige... sve što volimo 17. juna u Jazz kantini Lisabon. Dobrodošli na Book&Roll

Next post

The Black Lips sutra premijerno u Srbiji: Naša životna misija je stvaranje muzike

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *