Home»Muzika»Objavljena lista izvođača prvog Montenegro Beer Festa… Bajaga, Van Gogh, Kiki i Piloti, Električni orgazam… u julu na Cetinju

Objavljena lista izvođača prvog Montenegro Beer Festa… Bajaga, Van Gogh, Kiki i Piloti, Električni orgazam… u julu na Cetinju

5
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo (Montenegro Beer Fest)
Photo: Promo (Montenegro Beer Fest)

Bajaga i instruktori, Van Gogh, Kiki Lesendrić i Piloti, Negativ i Električni orgazam samo su neke od muzičkih zvezda koje će se okupiti na prvom Montenegro Beer Festu, koji će biti održan od 26. do 28. jula na Cetinju.

Zagrevanje za festival, koji se organizuje u saradnji sa Belgrade Beer Festom, počeće već 18. jula održavanjem raznih programskih sadržaja na više lokacija u gradu.

Prvi Montenegro Beer Fest će 26. jula otvoriti jedan od najpopularnijih srpskih rock bendova Van Gogh, a tokom tri festivalske večeri binu će deliti još puno velikih imena regionalne muzičke scene: Bajaga i instruktori, Kiki Lesendrić i Piloti, Negativ, Električni orgazam, Let 3, Neverne bebe, Bad Copy, Zoster, E play, Dragoljub Đuričić i mnogi drugi.

Koncert. moshpit/Photo: Pixabay.com
Koncert. moshpit/Photo: Pixabay.com

Na konferenciji za novinare koja je održana na Cetinju, povodom objavljivanja muzičkog programa Montenegro Beer Festa, jedan od organizatora festivala direktor marketinga Beogradske kulturne mreže, Aleksandar Srdić rekao je da sa ponosom može da najavi prvi festival ove vrste koji Beogradska kulturna mreža realizuje van teritorije Srbije.

On veruje da se kulturom i zabavom može menjati društvo, te da je sinergija sa Cetinjem kao prestonicom kulture Crne Gore, bio jedini izbor u građenju i očuvanju dobrog muzičkog ukusa.

Frontmen grupe Van Gogh, Zvonimir Đukić Đule rekao je da Cetinje zaslužuje “umetničku baklju koja će se ovim festivalom prvi put ove godine zapaliti”.

– Centar umetnosti kroz istoriju nekad, ponovo centar umetnosti i srce okupljanja smisla, danas. Želim da ove godine Cetinje dobije zastavu umetnosti, pa da se  smisao i poenta vrate tamo odakle su i krenuli na svoj put – naveo je Đule.

Osim odlične muzike, posetioce Montenegro Beer Festa očekuje i bogat kulturni program, gastronomsko uživanje, druženje u Prijestonici čiji će trgovi, ulice, parkovi i drugi prostori postati mesta dobre zabave.

Previous post

"Ustani i kreni"... poručili novim video singlom Urban Instinkt i Frenki

Next post

Počela je jedna lepa priča... Održan prvi Rok festival "Proleće na Vršačkom jezeru"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *