Home»Muzika»Tom Voker i Zara Larson zajedno u pesmi “Now You’re Gone”

Tom Voker i Zara Larson zajedno u pesmi “Now You’re Gone”

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: youtube.com printscreen
Photo: youtube.com printscreen

Nagrađivani britanski kantautor Tom Voker, koji stiže na glavnu binu EXIT festivala u subotu 6. jula gde će promovisati aktuelno izdanje “What a Time to Be Alive”, objavio je spot za pesmu “Now You’re Gone” u saradnji sa mladom švedskom zvezdom Zarom Larson.

Posle osvojene BRIT nagrade za najboljeg novog izvođača i debitantskog izdanja objavljenog u martu, na kojem je sarađivao sa zvezdama kao što su Adel, Arctic Monkeys i Years & Years, udružio se sa Zarom Larsson u novom spotu za pesmu “Now You’re Gone”, koja se takođe nalazi na njegovom albumu.

Pesma puna emocija, osvrće se na temu odlaska, što su Tom i Zara savršeno uspeli da prenesu svojim moćnim vokalima.

Autor velikog hita “Leave a Light On”, koji je osvojio top liste i srca publike širom planete, jedan je od najiščekivanijih imena glavne bine ovogodišnjeg EXIT festivala.

Strani mediji ga nazivaju najvećom britanskom novom zvezdom, što su potvrdile i nagrade koje je osvojio.

Inače, album “What a Time to Be Alive” trenutno nosi titulu naprodavanijeg debitantskog izdanja u Britaniji ove godine, kao i jednog od najprodavanijih albuma u toj zemlji.

Nakon što je Exit akcija “Kupi 4, zgrabi 5” planula tri dana pre kraja roka, rekordna potražnja se nastavlja i za jednodnevnim ulaznicama.

U prodaji se sada nalazi novi, ograničeni kontigent dostupan po 3.390 dinara za četvrtak, dok su cene za ostale dane Exita 2.690 dinara, a ove cene biće aktuelne najkasnije do 14. juna ili do isteka zaliha.

U prodaji su i ulaznice za sva četiri dana po redovnoj pretprodajnoj ceni od 6.990 dinara, a više  informacija o cenam i prodajnim mestima može se pronaći na exitfest.org.

Previous post

Poznata imena takmičarskih bendova pete Gitarijade Vojvodine

Next post

SKC Kragujevac raspisao konkurs za Prvi CD... Prijave do 1. jula

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *