Kao da sam silovana… Pevačicu razbesneo članak pod naslovom “Madonna at Sixty” u New York Timesu, a onda je objavila novi spot…

0
83
Oglasi
Madona/Photo: facebook@madonna
Madona/Photo: facebook@madonna

Američka pevačica Madona rekla je da se “oseća kao da je silovana” pošto je pročitala članak o sebi u New York Timesu i dodala da će se uvek boriti protiv patrijarhalnog društva.

– Reći da sam razočarana tim člankom, bio bi eufemizam – napisala je pevačica na Instagramu.

List je objavio opsežan članak, portret o njoj pod naslovom “Madona sa 60 godina” (Madonna at Sixty) koji obuhvata sve periode života te pevačice.

– Novinarka koja je napisala taj članak provela je sate i dane i mesece sa mnom i pozvana je u svet koji malo ljudi ima prilike da vidi. Ali ona je izabrala da se usredsredi na trivijalne i površne stvari kao što je etničko poreklo moje dvojnice, materijal od kojeg su moje zavese i na beskrajne komentare o mojim godinama koje nikad ne bi bile pomenute da sam muškarac – nastavila je Madona.

Madona je rekla da ima pravo da kaže da se “oseća kao silovana” jer zna kako je to pošto je upravo to doživela sa 19 godina, kada se doselila u Njujork.

Taj članak je, kako smatra, još jedan dokaz da je NewYork Times “jedan od osnivača patrijarhata” i poželela “smrt patrijarhatu duboko uvreženom u društvu”.

– Nikad neću prestati da se borim da ga iskorenim. Izgleda da ne možemo da popravimo društvo i njegovu beskrajnu potrebu da ponizi i ocrni ono što zna da je pozitivno, posebno snažne i nezavisne žene – rekla je pevačica koja je lane proslavila 60. rođendan.

Madona je danas objavila i novi spot, za numeru “Dark Ballet”:

HL/Izvor: beta

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime