Home»Fun»Fudbalski klub Birmingham City predstavio promotivni spot inspirisan serijom “Peaky Blinders”

Fudbalski klub Birmingham City predstavio promotivni spot inspirisan serijom “Peaky Blinders”

4
Shares
Pinterest Google+
Peaky Blinders Birmingham City fc
Peaky Blinders Birmingham City fc

Engleski drugoligaš Birmingham City objavio je promotivni spot kojim predstavljaju dresove u kojima će njihovi igrači naredne sezone igrati na utakmicama na svom stadionu, a spot je u potpunosti inspirisan serijom “Peaky Blinders”.

Radnja ove serije se odigrava baš u Birmingemu odakle su i svi glavni junaci, a u ovom originalnom spotu Birmingema, igrači kluba se pojavljuju obučeni kao Tomas Šelbi i ostali članovi “Birmingemske bande”.

Video je već postao rasprostranjen i popularan na društvenim mrežama, a birmingemski klub se nada da će ova vrsta marketinga dovesti do veće popularizacije ovog člana Championshipa.

Peaky Blinders Birmingham City fc
Peaky Blinders Birmingham City fc

Birmingham City je tek završenu sezonu završio na 17. mestu drugog ranga engleskog fudbala, dok su njihovi gradski rivali, Aston Vila, izborili povratak u Premijer ligu.

Serija “Peaky Blinders”, koju proizvodi BBC, je planetarno popularna, a fanovi očekuju da nova, peta sezona počne sa emitovanjem do kraja 2019. godine.

HL/Izvor: n1info.com

Previous post

Kao da sam silovana... Pevačicu razbesneo članak pod naslovom "Madonna at Sixty" u New York Timesu, a onda je objavila novi spot...

Next post

Da li ste spremni za "Promašaj"... Bojana Vunturišević ima novu pesmu i spot

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *