Home»Muzika»Da li to Metallica planira da objavi “Garage Inc. 2”?

Da li to Metallica planira da objavi “Garage Inc. 2”?

4
Shares
Pinterest Google+
Metallica/Photo: Promo
Metallica/Photo: Promo

Kako prenosi Kerrang, u nedavnom intervju s članovima grupe Metallica, bubnjar Lars Ulrih konačno je prekinuo ćutnju vezanu uz veliko pitanje na koje fanovi već dugo vremena žele da čuju odgovor.

Aran iz Lestera upitao je Larsa da li Metallica planira da snimi ““Garage Inc. 2” i koje pesme bi voleli da obrade, na šta je mu je bubnjar odgovorio da pričeka pa će videti.

Iako kratak, “Sačekaj pa ćeš videti… ” odgovor navodi na zaključak kako bend zaista razmišlja o objavljivanju novog albumu s obradama.

Ako se tome doda činjenica kako Metallica gotovo redovno na svojim koncertima zasvira i neku obradu – nezavisno da li je reč o obradi hita nekog poznatog izvođača iz grada u kojem sviraju te večeri ili jednostavno o pesmi koju bend voli – svojevrsni nastavak albuma “Garage Inc.” ne zvuči tako neverovatno.

Možda na koncertima “testiraju” reakcije publike kako bi se lakše odlučili za pesme koje će ući na album?

“Garage Inc.” je objavljen 1998. godine kao posveta izvođačima koje su članovi Metallice slušali u svojim ranim danima: od Diamond Heada i Mercyful Fatea preko Misfitsa i Black Sabbatha do tradicionalne pesme koju je već ranije obradila (i proslavila) grupa Thin Lizzy.

Grupa Metallica trenutno je još uvek na velikoj “Worldwired” turneji na kojoj promovišu svoj poslednji album “Hardwired… To Self-Destruct”. Metal divovi iz San Franciska ovu opsežnu turneju započeli su još u 2016. godini, kada je objavljen i album. Do sada su odsvirali oko 150 koncerata, a prema rečima bubnjara Larsa Ulriha, turneja bi mogla da obuhvati i neke datume početkom 2020. godine.

HL/Izvor: mixer.hr

Previous post

Pogledajte prvi trejler koncertnog filma benda The Cure

Next post

SAOPŠTENJE FESTIVALA KROKODIL: Evo zašto Mišel Uelbek nije stigao u Srbiju

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *