Home»Knjige»20. Noć knjige 14. juna u 29 gradova Srbije i regiona

20. Noć knjige 14. juna u 29 gradova Srbije i regiona

4
Shares
Pinterest Google+

Dvadeseta manifestacija Noć knjige biće održana 14. juna od 17:00 časova do ponoći u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi.

Za svoja izdanja, Laguna je obezbedila popuste od 25 posto za kupovinu jedne knjige do 40 posto za četiri i više knjiga.

Popust na knjige izdavača koji su se priključili manifestaciji Noć knjige kao i na strana izdanja biće 20 posto, na DexyCo knjige 30 posto, dok će gift asortiman biti snižen za 20 posto.

I ovu Noć knjige obeležiće ekskluzivni hitovi domaće i svetske književnosti – novi roman Jelene Bačić Alimpić “Njegove bele rukavice”, “Put do kuće svakog jutra sve je duži” Fredrika Bakmana koji je stvorio Uvea, dvanaesti roman Jua Nesbea u serijalu o Hariju Huleu “Nož”, nove avanture novinara Novaka Ivanovića u knjizi Vanje Bulića “Teodorin prsten” i mnogi drugi.

Veliki broj Laguninih pisaca družiće se sa čitaocima u Delfi knjižarama, a mnogobrojne biblioteke će odobravati popuste na članarinu i organizovati poseban program.

Noć knjige će biti održana u 29 gradova u Srbiji i regionu, na 59 lokacija. Regionalni karakter manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Bijeljini, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

Photo: pixabay.com
Photo: pixabay.com
Previous post

Još mesec dana do festivala... Kompletiran spisak zvezda za najjači Exit do sada

Next post

Ovako zvuči "Paradise City" benda Guns N’ Roses... na tamburi i kontrabasu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *