Home»TV»Preporuka»Svi su verovali da posle “Game of Thrones” nema dalje… a onda se dogodio “Černobilj”

Svi su verovali da posle “Game of Thrones” nema dalje… a onda se dogodio “Černobilj”

4
Shares
Pinterest Google+
Chernobyl/Photo: Promo HBO
Chernobyl/Photo: Promo HBO

Mnogi su pretpostavili da HBO neće imati apsolutno ništa vredno pažnje jednom kada se “Game of Thrones” završi.

Međutim, onda se dogodio “Černobilj”. Neverovatna mini serija (najbolje ocenjena serija u istoriji) postala je iznenadni hit i uskoro su svi samo pisali o njoj na društvenim mrežama. Kritike su jednoglasno pozitivne, a seriju voli i kritika i publika.

Međutim, pre nego što pogledate poslednju epizodu (ili čak i ako ste je već pogledali), dobro je znati nekoliko zanimljivih detalja o seriji o kojoj svi pričaju.

Možda vam je u to teško da poverujete, ali čovek koji je napisao “Černobilj” napisao je neke solidne (drugi i treći deo filmova “Mamurluk”), ali i mnoge izuzetno loše komedije, kao što su treći i četvrti nastavak filma “Mrak film”, kao i podjednako grozni “Lovac: Zimski rat” (The Huntsman: Winter’s War).

Znate i reditelja. Džon Renk režirao je veliki broj spotova za zvezde kao što su Madona, Bijonse, Dejvid Bouvi, Robi Vilijams, Kajli Minog, Kris Kornel, New Order…

Radio je i nekoliko epizoda “The Walking Dead” i “Breaking Bad”, ali ono što će vas verovatno najviše iznenaditi jeste da je imao veliki hit devedesetih.

Tada mu je umetničko ime bilo Staka Bo i upravo je spot za njegov veliki hit “Here We Go” bio početak bavljenja režijom.

Osim što je glumačka postava gotovo besprekorna, tvorci serije su veoma pazili da glumci budu što sličniji osobama koje glume, a svoj posao su odlično odradili, baš kao i šminkeri i kostimografi, prenosi Index.

HL/Izvor: Index.hr

Previous post

UVRNUTO SKROZ... Ovo je verovatno najluđi cover legendarne pesme Led Zeppelina

Next post

Odabrani učesnici trećeg Bass Player Festivala, šest bendova prašiće 23. juna u Mladenovcu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *