Home»Muzika»Pank rok veče u Banovini… Hladno pivo i Crveni karton 8. juna u Nišu

Pank rok veče u Banovini… Hladno pivo i Crveni karton 8. juna u Nišu

6
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Posle pune tri godine, Hladno pivo ponovo dolazi u Niš i to 8. juna u okviru regionalne turneje na kojoj bend proslavlja 30 (sada već 31) godinu postojanja.

Koncert će biti održan u Banovini, a kao predgrupa će nastupiti sve popularniji kruševački pankeri Crveni karton.

Na radost mnogih fanova, Hladno pivo će na koncertu izvesti sve svoje najveće hitove “Trening za umiranje”, “Pjevajte nešto ljubavno”, “Svijet glamura”, “Teško je ful biti kul”, “Šamar”, “Ezoterija”, “Soundtrack za život”, “Nije sve tako sivo”, “Konobar”, “Samo za taj osjećaj”, “Na ovim prostorima”, “Bačkizagre stuhpa šeja”… a nastup će trajati više od dva sata.

Najveći bend iz Gajnica tri decenije rada obeležilo je prošle zime velikim koncertom u zagrebačkom Domu sportova gde je snimljen nedavno objavljeni dvostruki CD i Blue-Ray “30 godina – Greatest Hits Live” (Croatia Records).

Crveni karton/ Photo: AleX
Crveni karton/ Photo: AleX

Crveni karton je pank/rok/ska sastav iz Kruševca koji je počeo sa radom 2010. godine. Oštri, kritički, tekstovi prema sistemu i različitim društvenim skaradnim grupacijma svrstali su ih u grupu angažovanih bendova.

Spadaju u jedan od koncertno najaktivnijih bendova u zemlji. Treći studijski album pod nazivom “Zanat prživljavanja” objavili su u aprilu ove godine.

Ekipu benda čine: Vladica Ristić (vokal), Stevan Pavlović (gitara, vokal), Igor Mladenović (bas gitara, vokal) i Ivica Luković (bubnjevi).

Satnica koncerta u Banovini:
– 21:00 – Crveni karton
– 22:00 – Hladno pivo

Ulaznice mogu da se kupe u CD Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje), Vintage Shopu (Davidova 9), pivnicama Nemir (Učitelj Tasina 17) i Ministarstvo (Vojvode Vuka 12), kao i na svim prodajnim mestima Gigstixa po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara.

Broj ulaznica je ograničen!

Previous post

Objavljen trejler za "Rolling Thunder Revue", Skorsezeov dokumentarac o Bobu Dilanu

Next post

UVRNUTO SKROZ... Ovo je verovatno najluđi cover legendarne pesme Led Zeppelina

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *