Home»Muzika»Miloš Branisavljević Quartet feat. Muzikon 11. juna u DOB-u… Koncertna promocija albuma “Far Away”

Miloš Branisavljević Quartet feat. Muzikon 11. juna u DOB-u… Koncertna promocija albuma “Far Away”

4
Shares
Pinterest Google+
Miloš Branisavljević/ Photo: Promo (Multikultivator)
Miloš Branisavljević/ Photo: Promo (Multikultivator)

Miloš Branisavljević Quartet, prvi džez sastav u Srbiji sa vibrafonom kao vodećim instrumentom, održaće  koncert u utorak, 11. juna u Domu omladine Beograda i tom prilikom predstaviti debi album “Far Away”.

Uz jedinstven zvuk vibrafona i pratnju gudačkog kvinteta Muzikon, ovaj album predstavlja krunu Miloševog školovanja na Berklee College of Music i ulazak u profesionalni svet umetničke muzike sa autorskim programom.

Koncert Miloš Branisavljević Quarteta deo je koncertnog serijala “The Magic Never Stops” (Magija ne prestaje) organizacije Multikultivator.

MBQ/ Photo: Promo (Multikultivator)
MBQ/ Photo: Promo (Multikultivator)

Miloš Branisavljević Quartet je prvi džez sastav u Srbiji sa vibrafonom kao vodećim instrumentom. Njihov zvuk predstavlja fuziju tradicionalne muzike Balkana i džeza predstavljen kroz vizuru ovog zanimljivog instrumenta.

Pored Miloša u kvartetu su Dragan Hajnrih (gitara), Bane Marković (bas) i Bogdan Đurđević (bubnjevi).

Na repertoaru će se naći Miloševe autorske kompozicije, savremene džez obrade narodnih pesama, kao i džez standardi u njegovim aranžmanima.

Gosti solisti na koncertu su Ognjen Gotovčević (saksofon), Milena Jančurić (flauta) i Ivan Radivojević (truba), dok će se u drugom delu koncerta bendu pridružiti i gudački kvintet Muzikon.

Ulaznice po ceni od 800 dinara (ili 1.200 dinara za ulaznicu + CD) i 400 dinara (za studente uz index i sve mlađe od 18 godina) mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona.

Previous post

Sting: Ne želim da budem legenda, ja samo volim svoj posao...

Next post

Bricks and Cans i Katarina Pejak nova imena prvog Wine Gardena u Botaničkoj bašti

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *