Dani urbane kulture 7. i 8. juna u Čačku… A tamo vas čekaju: Who See, Kanda kodža i Nebojša, Atheist Rap…

0
35
Photo: Promo
Photo: Promo

Peti Dani urbane kulture u Čačku održaće se 7. i 8. juna u parku Mladost. Tokom dva festivalska dana posetioci će moći da uživaju u muzičkom program koji čine veče lajv muzike i veče elektro zvuka.

Do sada su dolazak potvrdili: Who See, KKN, Atheist Rap, Eric Sneo, Mihai Popoviciu, Miloš Vujović, Cactus Fields, Zbedem, Don Dada i Džonidža.

Pored muzike, nastavlja se i tradicionalno crtanja murala na više lokacija u Čačku (ove godine uz pomoć gostiju iz Meksika, Urugvaja, Švajcarske, Italije, Nemačke, Ukrajine), a biće i takmičenja u ekstremnim sportovima.

Ljubitelji hip hop culture će i ove godine moći da uživaju u  Hip hop all style battle.

Festival će u petak u 12:00 otvoriti DUK kids za najmlađe goste, koje će zabavljati animatori. Posle toga, posetioci će moći da pazare radove oko tridesetak kreativaca koji će lično upoznati kupce sa svojim radovima na DUK pijaci.

– DUK festival organizuje tim mladih ljudi okupljenih oko ideje da Čačak obogate novim i raznovrsnim sadržajem koji pre svega neguje mladi pokretački duh. Posle izgradnje skejt parka, DUK tim nastavlja da obogaćuje kulturni i socijalni život grada kroz festivalske aktivnosti na obali reke. Očekuju vas brojna dešavanja u kojima i vi sami možete biti interaktivni učesnik – izjavio je Strahinja Babić, jedan od organizatora festivala.

A ovako je bilo prošle godine…

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime