Home»Muzika»Drugo izdanje Enter festivala uz Mortal Kombat, Generaciju 5, Sonique, Iskaz, NBG…

Drugo izdanje Enter festivala uz Mortal Kombat, Generaciju 5, Sonique, Iskaz, NBG…

7
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo (Enter)
Photo: Promo (Enter)

Drugo izdanje beogradskog festivala Enter, održaće se od 27. juna do 29. juna u Topčiderskom parku. Tokom tri dana posetioci će imati priliku da uživaju u nastupima najaktuelnijih izvođača svetske i domaće scene, a kao i prošle godine, ulaz je besplatan.

Sonique/ Photo: Zoobs
Sonique/ Photo: Zoobs (promo, Enter)

Enter festival otvara se u četvrtak 27. juna uz zvuke pop, dens i elektronske muzike. Prvog dana će nastupiti britanska zvezda Sonique, vlasnica BRIT nagrade za najboljeg ženskog izvođača, poznata po hitovima “Sky”, “Alive” i “It feels so good”.

Popularnoj pevačici pridružiće se rumunska pop zvezda Alexandra Stan, za čiji uspeh je zaslužan hit “Mr Saxobeat” koji se vrteo na mnogim top listama, kao i Sara Jo, pop pevačica, učesnica Prvog glasa Srbije i Pesme Evrovizije, Angelina i Rika, britanska tinejdž zvezda u usponu.

Drugi dan festivala, petak 28. jun, namenjen je ljubiteljima rok zvuka, i tada će nastupiti popularni bendovi domaće scene – S.A.R.S. i Generacija 5.

Te večeri ritam će se pojačati nešto tvrđim zvucima grupe Iskaz, da bi erupcija hard rok, hevi metala i panka stigla uz grupe Mortal Kombat, Void Inn, Terrier, NBG…

Treći dan festivala, subota 29. jun, posvećen je rep muzici i najaktuelnijim izvođačima ovog pravca kao što su: Coby, Gazda Paja, Surreal, Mili, Fox…

Photo: Promo
Photo: Promo

Enter je prvi beogradski festival muzike na otvorenom. Svoje debi izdanje imao je u junu 2018. godine, kada su nastupile svetske, domaće i regionalne zvezdeu: Inna, Akcent, Seeya, Coby, Bad Copy, Mortal Kombat, Surreal, Iskaz, Ničim izazvan i mnogi drugi.

Održao se u Topčiderskom parku blizu Miloševog konaka. Koncertni prostor tokom održavanja prvog izdanja festivala, posetilo je više od 35 hiljada ljudi.

Previous post

Posvećeno dečacima koji su morali da rade umesto da se zabavljaju... Mile Kekin objavio spot za pesmu "Beton"

Next post

#ShareLove... Wu-Tang Clan, Bajaga i Mile Kekin uputili zajedničku poruku Balkanu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *