MAFIA STYLE… Kuća u kojoj je snimana serija “The Sopranos” prodaje se za 3,4 milona dolara

0
185
Oglasi
The Sopranos home/facebook
The Sopranos home/facebook

Porodični dom mafijaškog šefa Tonija Soprana, pojavio se na tržištu, 20 godina nakon što je prvi put emitovana poznata televizijska serija.

Peti i Vikor Rečija su za svoju kuću u Nju Džersiju odredili cenu od 3,4 miliona dolara, prenosi NewYork Times.

Sajt za procenu vrednosti nekretnina Zilou procenio je kuću na 1,63 miliona dolara, ali vlasnici navodno misle da će holivudska slava njihove imovine povećati potražnju.

Kuća ima 5.600 metara kvadratnih, četiri spavaće sobe i četiri kupatila.

The Sopranos/Promo
The Sopranos/Promo

Seriju “The Sopranos” voleli su i kritičari i publika, a imala je šest sezona koje su emitovane između 1999. i 2007. godine.

Donela je slavu američkom kanalu HBO, koji je kasnije producirao serije poput “Curb Your Enthusiasm”, “Game of Thrones” i “The Wire”.

Sada fanovi porodoce Soprano i glava porodice iz Nju Džersija- kojeg je igrao pokojni Džejms Gandolfini – imaju priliku da kupe kuću u kojoj su se odigrale mnoge scene.

NewYork Times je objavio da je glumačka ekipa u kući snimila između 30 i 50 scena iz serije, uključujući i one iz pilot epizode.

Ostala snimanja su se odvijala u replici studija, ali se produkcijski tim vraćao kako bi snimao scene nekoliko puta tokom serijala.

Kuća je postala nezvanična turistička atrakcija, a njihova Facebook stranica dobija hiljade lajkova i ima više od hiljadu posetilaca.

Zainteresovani kupci do 21. juna treba da dostave svoje ponude vlasnicima.

https://www.youtube.com/watch?v=znwD69Cgvnc

HL/Izvor: B92.net/bbc

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime