Kad Terminator repuje…  Moje ime je Arnold Švarceneger and I’ll be back..

0
38
Arnold Švarceneger/Photo: YouTube printscreen
Arnold Švarceneger/Photo: YouTube printscreen

Legendarni glumac Arnold Švarceneger prihvatio je poziv da odrepuje nekoliko stihova u novoj pesmi austrijskog autora Andreasa Gabalijera.

Legendarni Terminator i nekadašnji guverner Kalifornije debitovao je kao reper u pesmi koja govori o tome da treba slediti svoje snove. Švarceneger (71) se pojavljuje u spotu “Pump It Up – The Motivation Song”.

Austrijski reper, koji ima 34 godine, repuje o Švarcenegerovoj impresivnoj karijeri, i kao bodi-bildera i kao filmske zvezde. Glumac mu pomaže u tome, i bez straha je prihvatio da odrepuje svoj deo stihova.

“Hej, ja sam Arnold Švarceneger i pažljivo slušajte. Kopajte duboko i zapitajte se ko želite da budete. Ne šta, već ko – ako verujete uspeh će vam doći, radite naporno, verujte sebi i svi vaši snovi će se ostvariti”.

Arnold Švarceneger/Photo: YouTube printscreen
Arnold Švarceneger/Photo: YouTube printscreen

U video-spotu vidi se Švarceneger kao šampion bodi-bildinga, kao i sjajan glumac, u filmovima kao što je “Terminator”. Vidi se i Švarceneger u studiju, dok repuje, kao i dok vežba u teretani u Los Anđelesu, piše People.

“Prekrši neka pravila, sruši zid, ne plaši se da omaneš. Moraš da razmišljaš izvan ‘okvira’, bez muke nema nauke, ne želim da čujem da nešto ne može da se uradi, uvek pruži, nešto će se vratiti. Moje ime je Arnold Švarceneger i ‘vratiću se’”.

HL/Izvor: nedeljnik.rs

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime