Home»Muzika»Homeland»Ana Avramov & Cyrill Lim predstavili zajednički singl… Poslušajte “Shapes”

Ana Avramov & Cyrill Lim predstavili zajednički singl… Poslušajte “Shapes”

4
Shares
Pinterest Google+
Ana Avramov/ Photo: Promo
Ana Avramov/ Photo: Promo

Mlada umetnica, muzičarka i spisateljica, Ana Avramov, posle nedavno objavljenog debi EP-a “Open Heart” (novembar 2018, Kontra), predstavila je novi singl “Shapes” u saradnji sa švajcarskim producentom, kantautorom i umetnikom Siril Limom.

Muzika Ane Avramov je prljavi pop, minimalni pop ili pop minimalizma. Jednostavnost svedene pop forme otvara prostor za ekspresivnost Aninog glasa prepoznatiljivo melanholične boje.

Njen muzički stil  kreće se unutar koordinata dream popa, shoegazea i noise popa  sa izletima u bluz, pshilodeliju, indie ili postrok.

Anin kontraalt vokal  kritika opisuje kao mračan, hipnotišući, moćan, intiman… Neki je porede sa PJ Harvey, neki sa Nil Jangom, nazivaju je ženskim Bob Dilanom, a neki čak ženskim Tom Wejtsom.

Ana Avramov/ Photo: Promo
Ana Avramov/ Photo: Promo

Siril Lim je švajcarski umetnik, kompozitor producent i kantautor. Njegovo interesovanje za muziko je izuzetno široko i bogato.

Njegov rad u muzici obuhvata razne forme, žanrove i različite pristupe: zvučne instalacije,  komponovanje i bavljenje savremenom muzikom u svim njenim formama, rad u produkciji i pisanje kantautorskih pop pesama.

Posle saradnje na debi LP albumu Siril Lima, na kome je Ana gostovala kao vokal u šest pesama i uspešne saradnje u produkciji Aninog EP-a, prvi put, Ana i Cyrill Lim objavljuju zajedničku pesmu, a kako ona zvuči poslušajte u nastavku…

Previous post

Tajni agent Savić lovi lepu kradljivicu dijamanata... Pogledajte novi Massimov spot

Next post

Euforični duh rokenrola u boemskoj četvrti Beograda... Pogonbgd 8. juna u klubu Elektropionir

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *