Home»Muzika»NE PROVOCIRAJTE BOGA METALA… Frontmen Judas Priesta šutnuo telefon iz ruku fana u prvom redu

NE PROVOCIRAJTE BOGA METALA… Frontmen Judas Priesta šutnuo telefon iz ruku fana u prvom redu

5
Shares
Pinterest Google+
Judas Priest/ Photo: Facebook @OfficialJudasPriest
Judas Priest/ Photo: Facebook @OfficialJudasPriest

Tokom koncerta Judas Priesta održanom pre nekoliko dana u pozorištu Rosemont u Čikagu, frontmen benda Rob Halford šutnuo je telefon iz ruku fana u prvom redu.

Incident se dogodio tokom “Judas Rising”, šeste pesme seta i, kao što se može videti u videu, Halford je namerno izdvojio ovog fana, iako je bilo mnogo drugih ljudi u prvom redu koji su držali svoje mobilne (uključujući i neke koji su snimali koncert).

Portal Loudwire napominje da se u nekim komentarima na YouTubeu pominje da je svetlo iz kamere telefona palo direktno na Halforda kome je to zasmetalo.

U izjavi za pomenuti portal, Halford nije precizirao šta ga je nateralo da šutne telefon, ali je rekao da uglavnom nije imao problema sa fanovima koji snimaju na koncertima.

– Činjenica je da volimo naše fanove i da mogu da snimaju sve što im se sviđa i gledaju naš koncert na telefonu, a ne uživo – rekao je on i dodao – Međutim, ako se fizički umešate u performans Boga Metala, sada znate šta će se desiti.

Izvor: ultimateclassicrock.com

Previous post

Najbolje od svega. Najbolje za sve... 8. Beogradski festival evropske književnosti od 25. do 28. juna u Domu omladine Beograda

Next post

Emilija Klark: Odbila sam ulogu u "50 nijansi sive" zbog previše golotinje, u "Igri prestola" je bilo drugačije...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *