Home»Knjige»Laž o Natali Portman ga baš ukanalila… Mobi se javno posuo pepelom i otkazao turneju po Britaniji

Laž o Natali Portman ga baš ukanalila… Mobi se javno posuo pepelom i otkazao turneju po Britaniji

3
Shares
Pinterest Google+
Natali Portman i Mobi
Natali Portman i Mobi

Mobi je otkazao svoju predstojeću turneju u Velikoj Britaniji, samo nedelju dana pošto je proglašen “jezivim” zbog tvrdnje da je bio u šemi s Natali Portman, što je glumica javno demantovavala.

Uticajni producent trebalo je da promoviše svoju autobiografiju “Then It Fell Apart” s nastupima naredne sedmice na Hay Literary Festivalu, londonskom EartH-u, Manchester Harris Centru u Mančesteru i Dablinskom pozorištu Liberty Hall.

Ali, obaveštenje na njegovoj službenoj web stranici potvrdilo je da se turneja neće nastaviti.

“Mobi otkazuje sve predstojeće javne nastupe u doglednoj budućnosti”, navodi se na web stranici. “Izvinjavamo se zbog mogućih neprijatnosti. Sve ulaznice će biti vraćene na mestu kupovine, a Mobi je voljan da napiše posvetu svima koji su kupili ulaznice za te događaje”.

Kontroverza oko knjige nastala je pošto je i internetom počeo da kruži isečak Mobijevog spornog prikaza njegove prividne veze s Portman.

Mobi se oglasio i na svom Instagram profilu, rekavši da će “otići na neko vreme”. “Ali pre nego što to učinim, želim ponovno da se izvinim i jasno kažem da je sve ovo moja krivica”, napisao je. “Ja sam taj koji je izdao knjigu, a da je nisam pokazao ljudima o kojima sam pisao. Ja sam taj koji je branio arogantno. Ja sam taj koja se ponašao bezobzirno i nepošteno, i u 2019. i u 1999. godini. Očigledno niko drugi nije krivi osim mene. Hvala vam i žao mi je. Mobi”.

 

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

Josipa Lisac ne dolazi u Niš... Pevačica zbog bolesti odložila nastup na festivalu PozitivNi

Next post

Igi Pop najavio "Til' Wrong Feels Right", zbirku stihova, fotografija i ličnih eseja, uz komentare Debi Hari i Marka Bolana

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *