Home»Knjige»Unplugged night i književno veče… Promocija spota ”Tonem” Sase Gambirože 9. juna u pančevačkom Coffee Shopu Sokače

Unplugged night i književno veče… Promocija spota ”Tonem” Sase Gambirože 9. juna u pančevačkom Coffee Shopu Sokače

5
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Unplugged night i književno veče uz promociju spota za pesmu ”Tonem” Sase Gambirože, održaće se u pančevačkom Coffee Shopu Sokače 9. juna od 19:00 časova, a ulaz je besplatan.

– Dame i gospodo, drugarice i drugovi! Dođite u što većem broju na moju prvu promociju spota za numeru “Tonem”! Biće jedno fino i prijatno veče! Zabaviće vas: Mihailo Đorđević na gitari i Saša Gambiroža na vokalu i gitari! – poručio je Saša i dodao:
– Biće tu i Dragana Marković kojaće čitati svoju ljubavnu poeziju iz zbirke “Kaput i kupine” kao i Alma Koman koje će čitati delove iz svog romana “Gorostasu u čast”.

Pančevac, Saša Gambiroža, muzikom se bavi već deset godina. Svirao je u bendovima: 5 Minuta, Krug IV, Mimo Protokola, Against The System. Sada objavljuje svoj prvi spot za pesmu ”Tonem” kao Saša Gambiroža i Nestasni, a sa njim će na bini u Sokačetu drugu gitaru da svira Mihailo Đorđević clan bendova Rampa i Sindrom.

Mihailo Đorđević / Photo: Aleksandar Stojković (Facebook @Rampaaaa)
Mihailo Đorđević / Photo: Aleksandar Stojković (Facebook @Rampaaaa)

Alma Koman rođena je u Beogradu 1974. godine. Iako je po zanimanju saobraćajni inženjer, iako je po interesovanju apsolvent na Filozofskom fakultetu, želja za pisanjem joj nikad nije bila nejasna nesanica već svet jasnih snova.

San je zablistao kada je napisala i objavila prvi roman “Sudbine san”, a usledila su još dva romana – “Ljudi sa dve karte” i “Gorostasu u čast”.

Tanana potka snova dobila je svoje ruho i u članstvu u Udruženju književnka Srbije kao i u izdavanju još tri dela: “Osmi glas”, “Odsečena kosa” i “Sećanje na pomolu”.

Dragana Marković rođena je u Šapcu 1992. godine. Od 2011. godine živi na relaciji Pančevo – Beograd.

Pisanjem poezije aktivno se bavi od 2017. kada je počela da piše za online magazin www.blacksheep.rs, aon prošle godine piše i za online magazin www.insp.rs.

Zbirka poezije “Kaput i kupine” objavljena je u oktobru 2018. godine, a predstavljena je čitaocima na štandu Nove poetike na 63. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga.

Saša i Mihailo… Nestašni unplugged – Pančevo MOONWALK FESTIVAL 2019…

Previous post

Simfo Bajaga uz orkestar Impresija za kraj niškog Evergrin festivala

Next post

Džek Dimić posle Njujorka, Čikaga, Bostona i L.A. stiže u BG... Monodrama "Oj, živote" 20. juna u Akademiji 28

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *