Home»Muzika»Homeland»Dnevna doza pozitive… Nikom Ništa predstavili spot za pesmu “U inat sivilu”

Dnevna doza pozitive… Nikom Ništa predstavili spot za pesmu “U inat sivilu”

4
Shares
Pinterest Google+
Nikom Ništa/ Photo: Promo
Nikom Ništa/ Photo: Promo

Kragujevački bend Nikom Ništa predstavio je spot za numeru “U inat sivilu” sa istoimenog debi albuma objavljenog u oktobru prošle godine pod okriljem beogradske izdavačke kuće Metropolis.

Bend se odlučio za ekranizaciju naslovne numere u sopstvenoj režiji, a u spotu su se našli prijatelji i članovi poznatih gradskih bendova – Osvajači, Epilog, KBO, Čovek bez sluha, LUR, Forever Storm, Deadly Mosh, Špajz…

Spot dolazi kao najava predstojećih nastupa: 6. juna na festivalu Proleće na Vršačkom jezeru i 20. juna na  Arsenal Festu u Kragujevcu.

Nikom Ništa/ Photo: Promo
Nikom Ništa/ Photo: Promo

Bend Nikom Ništa postoji od novembra 2008. godine. Do sada su se fokusirali uglavnom na objavljivanje singlova, uz izuzetak EP-a sa pet pesama iz 2013. godine.

Održali su veliki broj koncerata širom Srbije, učestvovali na brojnim demo festivalima među kojima se izdvajaju Urban Fest u Osijeku i BARF 5 na kome su osvojili nagradu za najbolje izvođenje.

Nikom Ništa su: Milan Kostadinović (vokal, gitara), Branko Dimitrijević (bas, prateći vokal), Miloš Dragutinović (gitara, prateći vokal) i Vladimir Nikolić (bubnjevi).

Previous post

Digitalizacija u kulturi... Predstavljen Prvi nacionalni Pretraživač kulturnog nasleđa Srbije

Next post

"GAME OF THRONES" (THE LAST WATCH)... Dokumentarac otkriva kako su se čuvale najveće tajne kultne serije

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *