Kanda kodža i Nebojša 31. maja u Neverlandu… Promocija albuma “Uskoro” uz 3D projekcije i specijalne goste

0
40
Kanda, Kodža i Nebojša/Photo: Mascom promo
Kanda, Kodža i Nebojša/Photo: Mascom promo

Grupa Kanda kodža i Nebojša održaće beogradsku promociju albuma “Uskoro” u okviru Light Based Lifeforms festivala u novom klupskom prostoru Neverland, 31. maja.

Kao specijalni gost nastupiće sastav Vroom, a koncert će biti propraćen i dinamičinim projekcijama meksičkog digitalnog umetnika Rodriga Cazaresa.

Rodrigo Guzman Cazares je digitalni i vizuelni umetnik rođen u milionskom Meksiko sitiju. Nadahnuće za svoj rad pronalazi u stilu života ljudi u megapolisu.

Inspirisan arhitekturom, uličnom umetnošću i digitalnom estetikom, on je fokusiran na reviziju modernog života i percepcije. Bavi se kreiranjem interaktivnih instalacije koje uključuju audio, video, pokret i druge elemente.

– Mislim da će se više dobrih stvari poklopiti u petak na koncertnom predstavljanju ploče “Uskoro” – o zvuku će brinuti ko-konspirator u stvaranju albuma Vlada Burić, u planu su svetlosne projekcije, a sa nama su i Vrooom, sa kojima smo često delili binu godinama unazad. Dobra okolnost je i to što se u petak otvara novi koncertni prostor u Beogradu, letnja bašta Neverlanda. Čini mi se i da mogu u ime benda da izrazim prilično sviračko raspoloženje, posebno u pogledu svih devet pesama sa Uskoro koje ćemo izvesti. Naravno, gledaćemo u nebo, ali imamo rešenje i za eventualnu kišu, tako da, iako koncerti u Beogradu umeju da pobude anksioznost, sa nestrpljenjem čekam petak – izjavio je povodom predstojećeg koncerta gitarista benda, Nenad Pejović.

Ulaznica za koncert u klubu Neverland možete da nabavite po ceni od 1.000 dinara na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, u Felix shopu i Garaži u Bulevaru Vojvode Mišića 49.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime