Bapske priče na četvrtom Outhide festivalu u Zaječaru… A tamo vas čekaju Svemirko, Who See, Buč Kesidi… i mnogi drugi…

0
41
Photo: Promo
Photo: Promo

Četvrti po redu Outhide festival održaće se 26. i 27. jula u Zaječaru u Park-šumi Kraljevica. I ove godine organizatori su pripremili muzički program na tri stejdža, a tema ovogodišnjeg izdanja je – misticizam istočne Srbije.

Publika će uživati u nastupima vodećih imena domaće elektronske muzičke scene, ljubitelji live performansa moći će da čuju popularne izvođače iz čitavog regiona, a program nudi i brojna zanimljiva izvođenja mladih, neafirmisanih umetnika, za koje će uskoro biti otvoren zvanični konkurs (informacije partite na sajtu).

Buč Kesidi/Photo: Nemanja Đorđević
Buč Kesidi/Photo: Nemanja Đorđević

Do sada su potvrđeni dolasci sledećih izvođača: Kristijan Molnar, Svemirko, Who See, Buč Kesidi, Coeus, Felver, Killo Killo, ali organizatori kažu da iznenađenja tek slede.

U planu su brojne aktivnosti u promotivnom periodu, kao i prateće aktivnosti u nedelji pre muzičkog dela festivala. Neće izostati ni graffiti zona u skladu sa dugogodišnjom grafiterskom tradicijom Zaječara, kao ni gastronomska manifestacija za hedoniste.

Pravo osveženje biće i dečji program za roditelje i najmađe posetioce. Outhide Festić je nastao u saradnji sa Dečijim Centrom i drugim organizacijama i pojedincima koji svoju kreativnu energiju dele sa najmlađima.

Ovim organizatori žele da pokažu da je festival namenjen svim generacijama, a posebno vodi računa o tome da budući  bubnjari, balerine, recitatori, plesači i glumci (koji će izvoditi svoje tačke u dvorištu Dečijeg Centra) vide smisao u zajedništvu i druženju.

I ove godine organizatori su obezbedili za posetioce besplatan kamp među četinarima na Kraljevici. Nije zgoreg naglasiti da ovo izletište, koje se nalazi u samom Zaječaru.

Ovako je bilo prošle godine na Outhide festivalu…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime