Home»Muzika»Homeland»POVRATAK NEGATIVA… Posle svirke na Ušću stižu i nove pesme

POVRATAK NEGATIVA… Posle svirke na Ušću stižu i nove pesme

4
Shares
Pinterest Google+
Negativ/Photo: Promo
Negativ/Photo: Promo

Posle višegodišnje pauze rok grupa Negativ vraća se na scenu. Posle nastupa u Beogradu koji je zakazan za 16. avgust, u okviru Beer Festa, vokal benda Ivana Peters najavljuje i nove pesme.

– Dve decenije zvuči kao ogroman period, ali meni deluje kao da smo juče bili u malom podrumu ’99. i svirali dok je trajala vazdušna opasnost – kaže Ivana, koja se smatra jednom od najboljih pevačica regionu.

Ona je u Negativ ušla nakon što je devedesete godine obeležila hitovima koje je pevala kao članica pop grupe Tap 011.

Vrlo brzo je promenila muzički žanr, a među hitovima Negativa izdajaju se “Ja bih te sanjala”, “Ti me ne voliš”, “Svet tuge”, “Tango”, “Zbunjena”, “Čarobni napitak”…

– Možda smo mogli bolje, možda više ili drugačije, ali smo bili iskreni u tome što smo svirali. Energija publike na povratničkom koncertu biće nam biti dodatni jetar u leđa da se ponovo srećemo sa našim fanovima češće, i da podelimo sa njima neke nove pesme – navodi ona.

Ivana je nedavno otkrila da su njeni zdravstveni problemi i nedostatak kreativne energije glavni krivci što Negativ poslednjih godina nije nastupao. U međuvremenu, ona se okušala u solo vodama i predstavila singl “Reci”.

HL/Izvor: novosti.rs

Previous post

Amazing "Amazing Grace"... Zaboravljeni nastup Arete Frenklin i film koji je oživeo snagu kraljice soula

Next post

BARON MINHAUZEN BI MU SKINUO KAPU... Mobi rešio da svima dokaže da je čovek s ozbiljnim problemom

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *