Home»Muzika»Uz novi datum održavanja i novo pojačanje… Goblini stižu u julu na Zbrku

Uz novi datum održavanja i novo pojačanje… Goblini stižu u julu na Zbrku

4
Shares
Pinterest Google+
Goblini/ Photo: AleX
Goblini/ Photo: AleX

Novi ternim održavanja prvog izdanja demo festivala Zbrka biće 5. i 6. jul na Glavi Zete, potvrdili su organizatori.

Međutim, novi datum nije jedini novitet ovog festivala. Prvobitnoj listi izvođača koju su predvodili Riblja čorba, Silente, Iskaz, Mortal Kombat, Brat… pridružiće se i pank sastav Goblini, kojima je ovo za sad jedini ovogodišnji potvrđeni nastup u Crnoj Gori.

– Dugujemo izvinjenje svima koji su sa nestrpljenjem iščekivali informaciju o datumu festivala i mi smo očekivali da će to biti ranije definisano, ali zaista nije bilo lako pronaći termin kada su slobodni izvođači koje smo već najavili. Međutim, sigurni smo da je vredelo čekanja jer će program festivala sada biti još kvalitetniji i sadržajniji. Našli smo termin kada su slobodni svi izvođači koje smo najavljivali, a ovo vreme smo iskoristili i da dodatno pojačamo lineup ali i da uvedemo neke novine – kazali su organizatori iz NVO “Društvo prijatelja rijeke Zete”.

Broj posetilaca će biti ograničen, ističu iz organizacije, napominjući da ulaznica po promotivnoj ceni više neće biti u prodaji. Svi oni koji su festivalske ulaznice kupili za prvobitni datum održavanja, iste će moći iskoristiti i 5. i 6. jula.

– Odlučeno je da ograničimo broj posetilaca, pa će i to biti jedna od prepoznatljivosti našeg festivala. Tako će i ove ali i narednih godina broj posetilaca biti ograničen na 3000 najvernijih fanova naših izvođača. Promotivnih ulaznica više nema u prodaji i neće ih više ni biti, a sve kupljene ulaznice važe i u novom terminu – izjavili su organizatori Zbrke.

U narednim danima biće poznato još novih izvođača, ali i drugih liepih iznenađenja koja će pratiti sam festival.

Podsećanja radi, osim gorepomenutih revijalnih izvođača, u takmičarskom dielu festivala nastupiće Bonecarver iz Ivanjice i Volt pop iz Užica, koji su učešće izborili pobedom na manifestaciji “Zbrka u najavi”, Bajpas iz Danilovgrada, Srđine strijele i Štrajk mozga (Nikšić), Winged i Sound floor (Podgorica), CrossOver (Novi Sad), Epilepsija zvuka (Zagreb), Sedmo nebo (Trebinje), Inkvizicija (Požega), Multi Culltus (Banja Luka), Dead men’s balls (Ličani), Sestra i Eastok (Užice) i Sanitarium (Beograd).

Previous post

NENORMALNO POSTAJE NORMALNO... U pripremi i hologramska turneja Vitni Hjuston

Next post

VIŠE OD 100 BENDOVA NA BEER FESTU 2019, a među njima Negativ (posle 8 godina), Brkovi, Elemental, Zoster...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *