Home»Film»I… vratio se… Pogledajte prvi trejler za film “Terminator: Mračna sudbina”

I… vratio se… Pogledajte prvi trejler za film “Terminator: Mračna sudbina”

5
Shares
Pinterest Google+
Terminator: Mračna sudbina (Arnold Švarceneger)/ Photo: Promo (MCF)Productions and Paramount Pictures' "TERMINATOR: DARK FATE."
Terminator: Mračna sudbina (Arnold Švarceneger)/ Photo: Promo (MCF)Productions and Paramount Pictures’ “TERMINATOR: DARK FATE.”

“I’ll be back” – replika koju izgovara omiljeni robot kog tumači Arnold Švarceneger u filmu “Terminator” iz 1984. godine ispunila je očekivanja ljubitelja franšize.

Od 31. oktobra u bioskopima će se naći film “Terminator: Mračna sudbina” koji predstavlja, kako autori najavljuju, nastavak drugog dela filma (“Terminator 2: Sudnji dan”) iz 1991. godine i koji će ponovo okupiti staru, dobro poznatu ekipu glumaca – Arnolda Švarcenegera u ulozi Terminatora i Lindu Hamilton u ulozi Sare Konor.

Osim glumačke ekipe, posle skoro trideset godina vraća se i Džejms Kameron, ali ovoga puta samo u ulozi scenariste.

Iako je napravio pauzu u kreiranju Terminatora i prepustio franšizu drugim filmskim radnicima, prema rečima aktera, za ovaj šesti nastavak filma Kameron je vrlo zainteresovan i uključen.

– Znate da je Terminator njegova “beba” i veoma je prisutan na snimanju – rekao je u jednom od intervjua glumac Arnold Švarceneger.

Poslednji nastavak priče o Terminatoru sniman je u Studio 20th Century Fox, reditelj je Tim Miler (“Dedpul”), a u ostalim ulogama našli su se glumci Natalia Rejes, Gabriel Luna, Dijego Boneta, Mekenzi Dejvis…

“Terminator: Mračna sudbina” u bioskope stiže 31. oktobra, a prvi trejler možete da pogledate u nastavku…  

Previous post

Harlekin predstavio novi singl... Stavite osmeh na lice, pojačajte zvučnike i zaigrajte "Unazad"

Next post

Bend Sink predstavio spot za "Monsanto" u Art galeriji Polet

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.