Red Fang predstavio novi singl u video igrici koja se igra headbangingom

0
47
Red Fang/ Photo: James Rexroad
Red Fang/ Photo: James Rexroad

Američki hevi rok bend Red Fang, koji će 21. juna nastupiti na Arsenal Festu u Kragujevcu, objavio je novi singl “Antidote” u obliku besplatne video igrice koja se igra headbangingom.

– S ponosom predstavljamo naš novi singl “Antidote” koji se pojavljuje u prvoj na svetu video igrici koju igrate headbangingom. Napisao ju je i režirao naš prijatelj čarobnjak Ansel Walenfang – saopštio je bend.

Photo: Printscreen
Photo: Printscreen

“Red Fang: Headbang” je 16-bitna video igra u obliku aplikacije za mobilni telefon, čiji korisnici hedbengingom uz pesmu otkidaju glave zombijima, uništavaju automobile i pomažu da se porazi glavni zlikovac, kog predstavlja glava komičara i ljubitelja metala Brajana Pozena smeštena na telo mehaničkog pauka.

Igrica se može preuzeti besplatno sa App Store, Google Play ili redfangheadbang.com.

Red Fang/ Photo: James Rexroad
Red Fang/ Photo: James Rexroad

Red Fang je četvorka iz Portlanda prepoznatljiva po pesmama koje se kao spoj metal snage, upečatljivih refrena i zdrave neozbiljnosti slušaju na “najglasnije”, poput “Prehistoric Dog”, “Wires”, “Dirt Wizard”, “Crows In Swine” ili “Hank Is Dead”.

Muziku benda prate pivopijsko maštoviti i urnebesno otkačeni spotovi Vajtija Mekonahija, viralni hitovi sa ukupno preko deset miliona pregleda, među kojima su i zombijevski “Blood Like Cream”, “mrzim svoj bend” priča “Cut It Short” i posveta horor klasiku “Predator” u “Shadows”.

Pored benda Red Fang na Arsenalu od 19. do 22. juna u Kragujevcu nastupaju i Testament, Pero Defformero, Little Steven, Darko Rundek, Vlatko Stefanovski, Eyesburn, Nele Karajlić, Hladno pivo, Kurt Vile, Partibrejkers, Goblini, Ritam nereda, Atomsko sklonište i brojni drugi.

Komplet ulaznica za sve četiri večeri košta 2.300 dinara, dok je cena pojedinačne 1.000 dinara, a možete da ih nabavite preko www.tickets.rs.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime