Home»Muzika»Pronađena tri rukom pisana testamenta Arete Frenklin, sinovi ih ne priznaju…

Pronađena tri rukom pisana testamenta Arete Frenklin, sinovi ih ne priznaju…

3
Shares
Pinterest Google+
Areta Frenklin/Photo: facebook@arethafranklin
Areta Frenklin/Photo: [email protected]

Tri rukom pisana testamenta pronađena su u kući Arete Frenklin u predgrađu Detroita, mesecima posle smrti “kraljice soula”, uključujući i jedan koji je otkriven pod jastucima u dnevnoj sobi, izjavio je njen advokat Dejvid Benet u ponedeljak.

Poslednji testament je iz marta 2014. godine i izgleda da po njemu imovina slavne pevačice posle njene smrti treba da pripadne članovima porodice. Međutim, neki delovi su izuzetno teški za dešifrovanje, a na četiri stranice su reči i rečenice ispisane na marginama, prenosi AP.

Areta Franklin imala je 76 godina kada je prošlog avgusta umrla od raka pankreasa. Advokati i članovi porodice su tada izjavili da nema testamenta, ali su tri ranije rukom pisane verzije otkrivene ranije ovog meseca. Dva testamenta iz 2010. godine otkrivena su u zaključanom ormariću nakon što je ključ pronađen.

Verzija iz 2014. napisana je u spiralnoj beležnicikoja je nađena pod jastucima, kaže Benet.

Benet, koji je više od 40 godina bio advokat Arete Frenklin, objavio je testamente u ponedeljak. On je rekao sudiji da nije siguran da li su testamenti punovažni po zakonu države Mičigen. Ročište je zakazano za 12. jun.

Benet je rekao da su testamenti podeljeni četvorici sinova pevačice ili njihovim advokatima, ali da nije postignut dogovor o tome da li se neki smatra punovažnim. U saopštenju se navodi da dva sina ne prihvataju ove testamente.

HL/Izvor: Tanjug

Previous post

MADONA SE OBRUKALA ZA SVE (VELIKE) PARE... Tehnologija neće popraviti traumu koju je predstavljao taj nastup uživo...

Next post

Španski metar - "Savremeni film"... od 23. do 27. maja u DKC-u

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *