NIKAD SE NE ZNA… Da li se nastavlja muzička priča grupe Queen?

0
74
Queen & Adam Lambert/Photo: YouTube prinrtscreen
Queen & Adam Lambert/Photo: YouTube prinrtscreen

Kombinacija velikog uspeha Oskarom nagrađenog biografskog filma “Bohemian Rhapsody” i dokumentarnog “The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story”, nametnula je pitanje da li će se priča nastaviti – hoće li Queen i Adam Lambert snimiti nove pesme?

Popularni pevač i dugogodišnji saradnik grupe Queen s kojom već gotovo 10 godina odlazi na turneje, nedavno je rekao svoje mišljenje o mogućnosti studijske saradnje:

– Ljudi stalno pitaju hoćemo li snimiti nešto zajedno – potvrdio je Lambert u intervjuu – Lično, nisam siguran ima li to ikakvog smisla jer to više ne bi bio Queen. Ako mene pitate – Queen je Fredi.

Dodao je i da su koncerti s grupom Queen ono što ga zaista čini srećnim, Objašnjava:

– Obožavam to što mogu da sarađuejm s njima, uživam što sam deo tih koncerata i što mogu da doprinese sveukupnoj atmosferi – to mi je jako uzbudljivo i stvarno me uveseljava. Posebno mi je zadovoljstvo kada toj dvojici džentlmena mogu da prezentujem sopstvene ideje – još više kad im se neka zamisao svidi.

https://www.youtube.com/watch?v=DUef6VzJJw8

Ipak, ako “dvojica džentlmena”, kako ih Lambert zove dobiju ideju za neku novu pesmu – mogućnost za produbljivanje saradnje i dalje postoji. Naime, Rodžer Tejlor nedavno je otkrio kako je postoji mogućnost da Queen snimi nešto novo:

– Ako nekad u budućnosti  snimimo još nešto, voleo bih da to bude nešto potpuno novo. Nisam siguran kako bi to “novo” trebalo da zvuči, ali smatram da bi Brajan mogao da napiše pesmu ili dve koje bi nam se svima svidele.

Brajan Mej je sve kratko ptokomentarisao sa  – Nikad se ne zna.

U međuvremenu, uz najavljenu dvomesečnu letnu turneju s grupom Queen, Adam Lambert priprema i svoj novi samostalni album koji bi u prodaji trebalo da se nađe do kraja ove godine.

HL/Izvor:mixer.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime