Home»Muzika»MADONA SE OBRUKALA ZA SVE (VELIKE) PARE… Tehnologija neće popraviti traumu koju je predstavljao taj nastup uživo…

MADONA SE OBRUKALA ZA SVE (VELIKE) PARE… Tehnologija neće popraviti traumu koju je predstavljao taj nastup uživo…

7
Shares
Pinterest Google+
Madona/Photo: YouTube printscreen
Madona/Photo: YouTube printscreen

Pop ikona Madona je kritikovana zbog svog nastupa na takmičenju za pesmu Evrovizije u Tel Avivu u subotu, za koji su mnogi rekli da je bio neharmoničan i da je pevačica falširala, što ju je navelo da postavi montirani snimak na YouTubeu, navode izraelski mediji.

Na video-snimku digitalno su popravljeni najgori trenuci njenog gostovanja na finalnoj večeri takmičenja.

Izraelski mediji podsećaju da je holandska najavljivačica sugerisala falširanje i da je kladioničarska kompanija Pedi Pauer otišla još dalje rekavši da će se isplatiti onima koji su predvideli da Madonin nastup neće valjati.

Oni koji su pogledali novu verziju brzo su istakli da je znatno poboljšana.

“Dušice, mi smo svi čuli kako je to stvarno zvučalo”, navedeno je u jednom komentaru, a u drugom se ocenjuje da “današnja tehnologija neće popraviti traumu koju je predstavljao taj nastup uživo”.

Neki su postavili video-snimak na kojem su dva snimka jedan pored drugog.

Madonini vokali nisu međutim bili jedina kontroverza nastupa.

Ona je u svojoj novoj pesmi “Future” uputila poziv na mir, a na leđima dvoje njenih plesača su bile izraelska i palestinska zastava.

Oni su bili poslednji plesači koji su sišli sa bine na kraju pesme i tada su Madona i reper Kuavo, koji je sa njom nastupao, takođe dramatično iščezli uz poruku “Wake up”.

Kritičari Izraela protivili su se tome što je Tel Aviv domaćin Evrovizije, ali je Madona jasno rekla da je ushićena zato što nastupa i politička dimenzija je bila očito poziv na harmoniju, a ne njen protest.

Ona je na Tviteru objavila da je “zahvalna za mogućnost da širi poruku mira i jedinstva sa svetom”.

 

Evropska radio-difuzna unija (EBU), organizator Evrovizije, u saopštenju je navela da nije bio odobreno da se izraelske i palestinske zastave pojave u Madoninom nastupu.

Previous post

Punkovizija 25. maja u Garaži uz bendove NBG, Šaht i Mister No

Next post

Pronađena tri rukom pisana testamenta Arete Frenklin, sinovi ih ne priznaju...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *