Home»Muzika»Ivan Jegdić gost na koncertu benda Irie FM u Jazz kantini Lisabon

Ivan Jegdić gost na koncertu benda Irie FM u Jazz kantini Lisabon

8
Shares
Pinterest Google+
Ivan Jegdić/Photo: instagram@evgenije_onjegin
Ivan Jegdić/Photo: [email protected]_onjegin

Mladi kantautor Ivan Jegdić nastupiće kao gost na prvom od tri koncerta beogradskog sastava irieFM.

Pod nazivom “Rezidentura – serija koncerata” beogradskoj publici predstaviće se jedan bend, svirajući tri ekskluzivna koncert – u jednom koncertnom prostoru. Ovakvi nastupi pružaju publici mogućnost intimnijeg kontakta sa omiljenim bendom u opuštajućem ambijentu.

Čast da prvi prezentuje ovaj koncept imaće beogradski sastav IrieFM, nizom koncerata koje će održati 5, 6. i 7. juna u Jazz kantini Lisabon (Kombank dvorana, ulaz iz Čavketovog prolaza).

Photo: Promo
Photo: Promo

Prve koncertne večeri (5. jun), irieFM će ugosti Ivana Jegdića najatraktivnijeg mladog beogradskog kantautora u ovom trenutku.

Ivan je svoju muzičku karijeru započinje skromno, dobijajući licencu za nastupe u Knez Mihailovoj ulici i pevajući svoje omiljene numere uz gitaru. Pored opojnog vokala, ono šta je začelo njegovu malu fan bazu i počelo da je širi izuzetnom brzinom zapravo su njegove pesme.

U početku, pesme je delio sa fanovima preko YouTubea, a vremenom je na njegovom kanalu osvanuo i “Bolji čovek”. Verovatno ni sam nije bio svestan da će, za samo nekoliko meseci, doći do skoro 200 hiljada pregleda i 4 hiljade pretplatnika na kanalu.

Previous post

"Tražim te"... Prijedorski Eho Radar predstavio novi video singl

Next post

POVRATAK NO WAVE POST/PUNK VEŠTICE... Lidija Lanč u Domu omladine 1. juna

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *