Home»Muzika»Parni valjak kreće na veliku turneju “Runda 44”, u novembru su u beogradskoj Areni

Parni valjak kreće na veliku turneju “Runda 44”, u novembru su u beogradskoj Areni

4
Shares
Pinterest Google+
Parni valjak/Photo: facebook@parnivaljak, by Dario Njavro
Parni valjak/Photo: [email protected], by Dario Njavro

Dugo se o tome priča, a sada imamo i službenu potvrdu – opet ćemo uživati na koncertima Parnog valjka.

Povodom izlaska novog albuma “Vrijeme” i 44 godine zajedničkog rada banda, ekipa ponovo kreće na turneju.

U sklopu turneje Runda 44 band će obići sve najveće dvorane u regionu. Cela priča kreće u junu iz Ljubljane, prva stanica su Križanke 8. juna, a nakon toga slede Šibenik, Rijeka, Split, Beograd (8. novembar), Sarajevo, Varaždin, Zagreb i još puno gradova, čija imena i datume bend otkriva uskoro.

Ekipa Valjka planira da bude na turneji do kraja godine.

Kao i u sklopu svake turneje, i na ovoj planiraju neke novosti. Ovom prilikom će to biti pojačanje u obliku brass sekcije, velikog broja novih pesama, ali i onih koje dugo nisu bile na koncertnim repertoarima.

Za sve one koji još nisu imali priliku da čuju neke od novijih pesama s albuma “Vrijeme” koji su objavili prošle godine, na ovoj turneji će moći da pevaju s bendom “Prolazi sve, zar ne?, “Opet se smijem”, “Ljubav”,”Za malo nježnosti”, “Kad nemaš kud” koju uz Akija peva Tina Kresnik, “Otkud ti pravo” i “Vrijeme”.

Naravno, sigurno će fanovi imati priliku da se prisete nekih davnih vremena uz njihove bezvremene hitove “Jesen u meni”, “Ugasi me”, “Lutka za bal”, “Stranica dnevnika”, “Sve još miriše na nju”, “Neda”, “Zastave”, “Sunčanom stranom”, “Uhvati ritam”…

Uz Parni valjak na turneju ide i brojna tehnička ekipa koja će se brinuti da sve bude na visokom produkcijskom nivou, na šta nas je Parni valjak već navikao. Pripreme za turneju su vrlo intenzivne i opsežne jer Valjak želi da svojoj publici osigura najbolju moguću zabavu i odvede ih u neke druge sfere gde će se opustiti i uživati za vreme trajanja koncerta.

HL/Izvor: soundguardian.com

Previous post

Deni Karalić za bolji svet... Banjalučki saksofonista objavio video singl "200 miliona tona betona"

Next post

Dočekajte vikend uz dobar džez... Fish in oil u teatru Le Studio

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *