Home»Muzika»Homeland»PREMIJERA: IrieFm objavili spot “Ljubav što smo stvorili” u znak sećanja na Uroša Milojevića

PREMIJERA: IrieFm objavili spot “Ljubav što smo stvorili” u znak sećanja na Uroša Milojevića

11
Shares
Pinterest Google+
irieFm/Photo: promo
irieFm/Photo: promo

U ponedeljak, 20. maja, tačno u 21.00 irieFm objavio je na svojoj YouTube stranici novi spot. Reč je o akustičnom izvođenju ultimativnog hit singla “Ljubav što smo stvorili” u aranžmanu koji je zastupljen na albumu “Putevi” kao bonus pesma.

Video je zabeležen tokom snimanja sešna na SAE institutu u Bogradu.

– Razlog zbog kojeg nam je ovaj spot izuzetno važan je činjenica da u sebi sadrži neke od poslednjih video snimaka našeg dragog prijatelja i kolege Uroša Milojevića, koji je pre nepunih mesec dana tragično poginuo u saobraćajnoj nesreći. U znak sećanja na njega, ovaj spot je nešto sto želimo da podelimo sa, kako ljudima koji su imali tu čast da ga lično poznaju, tako i sa onima koji vole našu muziku, s obzirom na to da je on bio jedan od nosećih stubova benda irieFM u svakom smislu – izjavio je Vukašin Marković.

irieFm/Photo: promo
irieFm/Photo: promo

U spotu se pojavljuju Ana Protulipac, Jakša Bekrić, Slobodan Jovanović, Uroš Milojević i Vukašin Marković. Ekipa koja je realizovala spot je sa katedre filmske produkcije SAE instituta u Beograd, profesora Andreje Hamovića, režiju spota potpisuje Uroš Arsenijević, dok su za kameru, montažu i kolor korekciju bili zaduženi Uroš Arsenijević i Marko Milanov.

Inače, irieFM će svirati fanovima u najintimnijem koncertnom prostoru u centru grada u okviru projekta “Rezidentura – serija koncerata” u Jazz kantini Lisabon 5, 6. i 7 juna. Biće tu Vukašin Marković, irieFM i gosti: Vasil Hažimanov, Bojana Vunturišević, Oliver Nektarijević , mladi beogradski kantaitor Ivan Jegdić i mnogi drugi.

irieFm/Photo: promo
irieFm/Photo: promo

Od numere “Kliziš”, preko “Puteva”, “Ljubav što smo stvorili” do aktuelnog singla “Što ti telo pulsira” IrieFM, pojavom i stilom briše žanrovske granice, uspostavljajući sopstveni –  globalno jedinstveni – izraz. Album “Putevi” upotpunjuje sliku koju o ovom bendu imate, a koncerti u Lisabonu imaju za cilj da bend prikažu u najboljem sviračkom izdanju.

POGLEDAJTE SPOT:

Previous post

MAJSTOR BLUZ I ROK STIHOVA... Milan Korać (Šinobusi) dobitnik nagrade STRUNE OD SVETLA

Next post

A ŠTA POSLE "IGRE PRESTOLA"? Pa Stiven Kingov roman "Zmajeve oči" u TV formatu, naravno...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *