Home»Muzika»U PANČEVU SE DOGAĐAJU SJAJNE STVARI… Tri dana alternative i džeza na Wrong Festu, a ima i novih imena…

U PANČEVU SE DOGAĐAJU SJAJNE STVARI… Tri dana alternative i džeza na Wrong Festu, a ima i novih imena…

4
Shares
Pinterest Google+
Bitipatibi/ Photo: Facebook @Bitipatibi
Bitipatibi/ Photo: Facebook @Bitipatibi

Wrong Fest, koji će se održati u Pančevu sredinom jula,  je sada trodnevni festival, umesto prethodno najavjenih dva dana.

Deez Nuts, Delinquent Habits, Superhiks, Bitipatibi i The Virginmarys su dodati line-upu. HED P.E. su otkazali svoju evropsku turneju i neće učestvovati na festivalu.  Hedlajneri po danima su objavljeni, a takođe su dostupne i dnevne karte.

Pančevo Wrong Fest će se održati ne samo 19. i 20. jula, već su organizatori dodali i treći datum,  21. jul.  To znači da će se sada festival alternativne muzike dešavati tokom tri dana, na tri bine.

Deez Nuts/Photo: facebook@deeznutshardcore
Deez Nuts/Photo: [email protected]

Organizatori su srećni što mogu da objave da se festivalu pridružuju jedan od najvećih latino rap bendova  – Delinquent Habits, australijski  hardcore velikani – Deez Nuts, makedonska party ekipa – Superhiks, prelepa Bitipatibi i britanski rokenrol pankeri – The Virginmarys.

Kako do ulaznica za Pančevo Wrong Fest?
Ulaznice za ceo festival su sada dostupne po ceni od 2.800 dinara, kao i jednodnevne karte koje će uskoro biti dostupne po ceni od 1.200 dinara. Ulaznice se prodaju online gigstix.com, a možete ih kupiti i na njihovim prodajnim mestima.

Dope D.O.D. će nastupiti na Right Stage-u 19. jula, kao i Superhiks i Iskaz, dok ćemo na  Wrong stageu gledati  The underground Youth.

U Domu Omladine, 20. jula, (Right stage) će rokati DOG EAT DOG, Deez Nuts, Ritam Nereda i Dok7, a na Wrong stageu – God is an Astronaut će nam spustiti nebo

Narednog dana, 21. jula, će na Right Stageu Delinquent habits biti headlineri, dok će pre njih publiku zagrejati Smoke Mardeljano, Bvana & Mikri.

U nedelju će biti održan specijalni događaj festivala – srpski jazz geniji Eyot će nastupiti na ekskluzivno dizajniranoj sceni u dvorištu Narodnog Muzeja Pančeva.


Festival će se održati na tri scene. Jedna od njih je Right Stage – open air bina koja će se nalaziti u dvorištu Doma Omladine Pančeva. Lokalni DOM je odabran od strane organizatora zbog svoje lokacije u centru grada, prelepe urbane arhitekture koja ga okružuje i radova lokalnih umetnika koji krase zidove Doma.

Wrong Stage, koji će se nalaziti na Tamiškom keju, pored živopisnog Tamiša, je bina na kojoj će muzički nastupi trajati do kasno u noć. Organizatori će transformisati izgled Tamiškog keja da bi istakli magičnu i psihodeličnu stranu okoline.

Muzej scena će se nalaziti u dvorištu Narodnog Muzeja Pančeva. Scena će biti posebno izgrađena u duhu muzike benda EYOT, koji će nastupiti na specijalnom festivalskom događaju. Dvorište muzeja će biti transformisano da učini iskustvo publike inspirišućim. Za ovaj događaj će biti potrebne posebne ulaznice.

Previous post

CRNI HUMOR, BELA VENČANICA... Jelena Andonović objavila spot za pesmu "Devet" sa albuma "Prst u oko"

Next post

Lana Del Rej ima novu pesmu...  A ima i album, samo ga još ne objavljuje...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *