Home»Muzika»∑(NO,12K,LG,17MIF) NEW ORDER + LIAM GILLICK: SO IT GOES… Sve ovo ispred, šta god značilo, naziv je novog albuma New Order

∑(NO,12K,LG,17MIF) NEW ORDER + LIAM GILLICK: SO IT GOES… Sve ovo ispred, šta god značilo, naziv je novog albuma New Order

4
Shares
Pinterest Google+
New Order/Photo: facebook@NewOrderOfficial
New Order/Photo: facebook@NewOrderOfficial

U junu2017. godine New Order se vratio na pozornicu mančesterskog Old Granda Studija gde je Joy Division 1978. imao svoju televizijsku premijeru u programu “So It Goes” Tonija Vilsona. Album, punog naziva “∑(No,12k,Lg,17Mif) New Order + Liam Gillick: So it goes …” donosi dekonstrukciju, ponovnu konstrukciju bogate muzičke ostavštine grupe New Order, ali i Joy Divisiona, istovremeno ono dobro poznato i ono opskurno, novo i staro.

Materijal donosi pesme kao što je “Disorder” s albuma “Unknown Pleasures” Joy Divisiona koja uživo nije bila izvođena trideset godina.

New Order je u Old Grand Studios prostoru odsvirao ukupno pet uzastopnih koncertnih večeri. Ovaj album snimljen je 13. juna i uključuje kompletan večernji show kao i pesme izvedene na bis, ali i tri pesme koje su bile izvedene ranije, kako bi slušaoci dobili što bolji uvid u sve što se događalo tokom te neobične koncertne sedmice u Mančesteru.

“∑(No,12k,Lg,17Mif) New Order + Liam Gillick: So it goes…” biće objavljen 12. juna kao trostruko vinilno izdanje, tj. dvostruki CD, a takođe će se naći na svim važnim streaming servisima.

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

PRAVIMO BUDALE OD SEBE, I TO JE KUL... Alice In Chains objavili spot za pesmu "Rainier Fog"

Next post

Nova rok era Adama Lamberta... Stigao singl "New Eyes"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.