Home»Film»Satan Is Real… Itan Houk će glumiti u biografiji braće Luvin, gospodara “seljačkog gospela”

Satan Is Real… Itan Houk će glumiti u biografiji braće Luvin, gospodara “seljačkog gospela”

4
Shares
Pinterest Google+
Itan Houk/Photo: facebook @EthanHawke
Itan Houk/Photo: facebook
@EthanHawke

Itan Houk u poslednje vreme sve više boravi u svetu muzike. Glumio je legendarnog Četa Bejkera Bakera, a zatim i kultnog kantautora u prošlogodišnjem filmu “Juliet, Naked”, ali i režirao biografiju manje poznatog kantri muzičara Blejza Folija. Sada će s Alesandrom Nivolom glumiti i u filmu o braći Louvin, naslovljenom prema njihovom gospel klasiku “Satan Is Real”…

Film će režirati Fil Morison, a pratiće intenzivan odnos Čarlija i Ajre Luvin koji je obeležila bratska ljubav, ali i rivalitet. Čarli je živeo u skladu s hrišćanskim učenjem, dok je Ajra bio nasilniji, “razbijao bi mandoline na pozornici i divljao.”

Houk i Nivola imaju nameru da ožive ono što se zove “krvna harmonija” koja se postiže kada članovi porodice zapevaju zajedno.

– To je bitan sastojak koji zvuči i divno i nasilno, kakva bi muzika i trebalo da bude. Agresivno je, električno i čudesno. To nije bruklinški folk rock ni kantri u kojem neto želi da ispadne cool. To je seljačka gospel muzika – rekao je Houk.

Glumci će uskoro prezentovati film u Kanu. Već su snimili neke obrade pesama The Louvin Brothersa kako bi pokazali kvalitet i zaintrigirali distributere.

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

Papa Sven za kraj leta... "Tata" underground elektronske muzičke scene na Sea Dance festivalu

Next post

Komplet diskova sa svim pesmama (432) odsviranim u Woodstocku, u prodaji od avgusta

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *