Home»Film»IMAMO NOVOG BETMENA… Robert Patinson u ulozi legendarnog superheroja

IMAMO NOVOG BETMENA… Robert Patinson u ulozi legendarnog superheroja

6
Shares
Pinterest Google+
Robert PAtinson/Photo: facebook@RobertPattinsonBlog
Robert PAtinson/Photo: [email protected]

Časopis Variety prenosi kako je studio Warner Bros. pronašao svog novog Betmena u glumcu Robertu Patinsonu, bivšoj zvezdi filmova iz serijala “Twilight”. Film će režirati Met Rivs, reditelj izvornog filma “Cloverfield” iz 2008. kao i prva dva nastavaka ributa Planete majmuna.

Patinson nasleđuje Betmenov plašt od Bena Afleka koji je Brusa Vejna i njegov superherojski alter ego oživeo u poslednja tri filma: “Batman v Superman: Dawn of Justice”, “Suicide Squad” i “Justice League”. Aflek je bio i idejni začetnik filma koji preuzimaju Rivs i Patinson, a služiće kao neka vrsta ributa u stilu “detektivskog film noara”. Kao ni film Toda Filipsa o Džokeru, očekuje se da ni “The Batman” neće biti povezan s postojećim filmovima DC-ovog proširenog svemira.

– Betmen bi trebalo da bude najbolji detektiv na svetu, a to nije čime su se dosadašnji filmovi nužno bavili – objašnjava Rivs, čiji film bi trebalo da uđe u redovnu distribuciju 25. juna 2021. godine. Patinson će pre toga glumiti u predstojećem filmu Kristophera Nolana čiji se filmovi o Betmenu smatraju najboljima.

Previous post

PRAVO SA GRUPNE TERAPIJE... The Black Keys objavili novu pesmu "Go"

Next post

Sve je spremno za 16. Noć muzeja... Mira Karanović, Boki Perić, Miloš Vlalukin, Jelena Stupljanin... preporučuju omiljene lokacije

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *