Home»Muzika»SANTOS BROTHERS BAND + BEST BEFORE CRCB… Dakle, ludilo u klubu Pulse 25. maja

SANTOS BROTHERS BAND + BEST BEFORE CRCB… Dakle, ludilo u klubu Pulse 25. maja

2
Shares
Pinterest Google+
Santos Brothers Band/Photo: facebook@santosbrothersofficial
Santos Brothers Band/Photo: [email protected]

Na jedan nekad vrlo značajan datum, 25. maja, u beogradskom klubu Pulse sviraće se žestok rokenrol.

Krivci za to biće “stari” prijatelji kluba Best Before CRCB, koji će publiku zagrejati i spremiti za Santos Brothers Band i svirku od koje će se, tvrde organizatori, tresti temelji Vukovog spomenika!

Santos Brothers Bend nastao je još 2007. u Bačkoj Palanci, u sastavu: Stefan Šantoši (gitara i vokal), (ex Teodora Pandurov – klavijature i vokal), Jovan Erecković (sas gitara) i Miloš Šantoši (bubnjevi). U ovoj postavi bend ima snimljen album 2008. godine pod nazivom “Biti mlad”.

Santos Brothers Band su...

Santos Brothers Band/Photo: facebook@santosbrothersofficial
Santos Brothers Band/Photo: [email protected]

Stefan Šantoši (guitarist, singer, composer, songwriter), Miloš Šantoši (drummer, vocals, perccusionist, composer), Oliver Sabo (bassist, vocals, composer), Nemanja Graonić (second guitarist and vocal)

S obzirom na tadašnji prosek godina (13) i kvalitet izvodenja tribute stranih i domaćih pesama, a kasnije i svojih autorskih koje se i dalje pišu, bend se vrtoglavom brzinom popeo na nivo velike potražnje širom Balkana i učestvovao je na brojnim festivalima, borbama bendova, televiziji, klubovima, open air koncertima, solo koncertima, ali njihova najveća “odskočna daska”, koja ih je proslavila na Balkanu, bio je šou OBN televizije pod nazivom “Rat bendova” u kojem su pobedili. U jesen 2010. odlaze u Pariz na snimanje promo spota i snimaju singl “Ye ye ye” u saradnji sa osnivačem i gitaristom Divljih Jagoda, Seadom Zeletom Lipovačom.

Iza njih je mnogo predenih kilometara, mnogo nastupa, turneja po Balkanu, a i šire. Nastupali su na mnogim festivalima, kao što je Beer Fest, Brodski Rock Kamp, MotoVille, BiH Beer Fest, Zrenjaninski Dani Piva, 43. Zajecarska Gitarijada, Rok Memorijal Cupa Fest… Proglašeni su za najbolji bend 1. Volkswagen Festivala, održali solističke koncerte u Sarajevu, Frankfurtu…

Bend trenutno radi na novim pesmama i sprema se da objavi drugi album pod naslovom “Momentum” i sprema se za predstojeće nastupe.

Vrata kluba se otvaraju u 22 sata. Ulaznica je 300 dinara i može se kupiti na ulazu.

 

Previous post

Preminuo legendarni srpski glumac Miša Janketić

Next post

Rodžer Daltri na koncertu ispsovao fanove koji puše travu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *