Home»Muzika»Homeland»Svi smo tu, a nismo zajedno… Novosadski bend NOVA predstavio spot za “Moderna vremena”

Svi smo tu, a nismo zajedno… Novosadski bend NOVA predstavio spot za “Moderna vremena”

4
Shares
Pinterest Google+
NOV/Photo: facebook@novabend
NOV/Photo: [email protected]

Novosadski Bend NOVA objavio je spot za pesmu “Moderna vremena”. Pesma i spot najavljuju njihov debi album sa 11 pesama.

Bend je učestvovao na više festivala na kojima je osvajao značajna mesta i nagrade. NOVA do sada ima iza sebe više singlova – “Jedini” (2011.), ”Sa one strane” (2013.), “Ledeno” (2014.) i “Senke”  (2015.) od kojih je pesma “Ledeno” ponovo snimljena u novom aranžmanu. Na albumu se nalaze i tri nove pesme koje do sada nisu svirali na svojim koncertima.

NOVA su...
Slobodan Vuletić (gitara/glavni vokal), Robert Moldvaji (bubnjevi/prateći vokal), Janoš Botka (bas gitara), Viktor Moldvaji (gitara)

Album “Moderna vremena” je sniman i produciran u studiju Road u periodu februar-april 2019. kod Dragana Alimpijevića Pika sa kojim je bend sarađivao na snimanju ranijih singlova “Jedini” i “Senke”.

Pesma koja nosi naziv kao i album ocrtava medijsku i virtuelnu stvarnost u kojoj živimo, slobode i individualnost, i nagoveštava deo dinamične atmosfere novog albuma. Spot je snimio i režirao Robert Moldvaji.

HL/Izvor: remixpress.com

 

Previous post

Poslednji veliki indie bend današnjice...? Vampire Weekend posle šest godina ima novi album

Next post

Plejlista sreće... Ovih 10 pesama dokazano popravljaju raspoloženje

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *