STVARNO USKORO… Kanda kodža i Nebojša sviraju uživo svoj novi album “Uskoro” u Neverlandu

0
106
Oglasi

 

KKN, omot
KKN, omot

Grupa Kanda kodža i Nebojša održaće beogradsku koncertnu promociju albuma “Uskoro” u okviru Light Based Lifeforms festivala u novom klupskom prostoru Neverland, 31. maja. Kao specijalni gost koncerta najavljen je sastav Vroom.

Bend KKN, posle pet godina studijske pauze, objavio je svoj deveti album pod nazivom “Uskoro” i za ovaj događaj najavljuje njegovo kompletno koncertno izvođenje. Publika je do sada imala prilike da čuje uživo pesme “Misli dobro”, “Jamajka”, “Letnji dan” i “Lakopolako”, a za ovaj koncert ispod reflektora novog kluba očekuje nas izvođenje svih devet novih pesama kao i ostalih hitova koji krase njihovu karijeru.

Album “Uskoro” objavljen je za Mascom etiketu i već je osvojio srca publike. Kritičari ističu da je KKN  i ovog puta uspeo da oduševi publiku, što nije lako posle toliko godina postojanja.

Grupa KKN nedavno je, u izdanju Mascoma, svoj novi album “Uskoro” objavila i na ploči, što je njihovo prvo vinil izdanje. Bend je tim povodom održao poklon koncert u beogradskom Dadovu za najbrže kupce ploče, a frontmen Oliver Nektarijević je bio vrlo zadovoljan zbog novina u njihovoj karijeri koja traje već više od četvrt veka. Ova petorka beogradski koncert sprema sa velikim uzbuđenjem i obećavaju nam audio – vizuelni spektakl.

Sastav Vroom, sa više od 150 nastupa u 11 država i 35 festivalskih nagrada u okviru muzičkih predstava “Dogvil” i “Jami distrikt”,  31. maja kao specijalan gost predstaviće svoj novi koncept.

Novi klupski prostor Neverland, koji se najbolje može opisati kao art/medija komuna, nalazi se Bulevaru Vojvode Mišića 49  i poslednjeg dana maja će prvi put otvoriti vrata beogradskoj publici i ovim alternativnim sastavima.

Ulaznica za beogradsku koncertnu promociju može se naći po ceni od 1.000 dinara na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a (bivšeg Eventima), u Felix shopu u Sremskoj ulici i u Garaži, u Bul. Vojvode Mišića 49.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime