Home»Muzika»Massimo na mini turneji po Srbiji… Promocija albuma “Sada” u Kruševcu, Užicu, Kragujevcu i Subotici

Massimo na mini turneji po Srbiji… Promocija albuma “Sada” u Kruševcu, Užicu, Kragujevcu i Subotici

4
Shares
Pinterest Google+
Massimo u Sava Cebtru/Photo: facebook@massimoofficial
Massimo u Sava Cebtru/Photo: [email protected]

Posle rasprodanih koncerata u beogradskom Sava Centru i Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu Massimo dodaje nove koncerte po Srbiji.

Tako će popularni pevač svoj aktuelni album “Sada” konačno predstaviti i publici u Kruševcu, Užicu, Kragujevcu i Subotici na Palićkom jezeru. Album “Sada” izašao je u maju prošle godine i njime je Massimo obeležio 35. godišnjicu muzičkog rada.

Hvaljen i nagrađivan album predstavile su uspešne pesme poput “Neka ti plove brodovi“, “Nama se nikud ne žuri” i veliki hit “Nisam spreman”.

– Veliki je interes za dolazak u druge gradove u Srbiji, dobio sam toliko poruka preko naših društvenih mreža i bilo je zaista krajnje vrijeme da započnemo ovu turneju. Iznimno se veselim susretu s publikom i ne mogu dočekati da vam predstavim nove materijale. Naravno, bit će mjesta i za pjesme koje su obilježile moju karijeru, jer ipak obilježili smo čak 35 godina na sceni. Prvi koncert održati će se u Kruševcu, u sredu 5. juna sa početkom u 20:30 časova. Nakon toga nastavljamo u avgustu, Užice u četvrtak 22. u basti Kulturnog centra Uzice sa početkom u 21 čas, 23. smo u Kragujevcu u Zastavinoj basti sa početkom u 21 čas, a u subota 24. stižemo na Palić kod Subotice gdje nastupamo na letnjoj pozornici takođe u 21 čas – najavio je svoje nastupe Massimo.

Previous post

Led Zeppelin obeležava 50 godina od osnivanja benda prvim oficijalnim dokumentarnim filmom

Next post

Brajan Mej predlaže novi Live Aid... može li da bude isto bez Fredija?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *