Home»Muzika»IrieFM… Tri koncerta u Jazz kantini Lisabon

IrieFM… Tri koncerta u Jazz kantini Lisabon

4
Shares
Pinterest Google+
irieFM/Making_Of_Photo@Nemanja Novaković
IrieFM/Making Of Photo @Nemanja Novaković

Pod nazivom “Rezidentura – serija koncerata” beogradskoj publici predstaviće se jedan bend, svirajući tri ekskluzivna koncert – u jednom koncertnom prostoru. Ovakvi nastupi pružaju publici mogućnost intimnijeg kontakta sa omiljenim bendom u opuštajućem ambijentu.

Čast da prvi prezentuje ovaj koncept imaće beogradski sastav IrieFM, nizom koncerata koje će održati 5, 6. i 7. juna.

“Rezidentura – serija koncerata” biće održana Jazz kantini Lisabon (Kombank dvorana, ulaz iz Čavketovog prolaza) koja je pronašla svoje mesto u koncertnoj ponudi prestonice.

Njena prednost je pristupačnost (centar grada) i klupski prostor koji je predviđen upravo za ovakvu vrstu susreta i koncertnih aktivnosti.

Photo: Promo
Photo: Promo

Dugoočekivani album “Putevi” jednog od najpopularnijih bendova kod nas, IrieFM, ne prestaje da pleni pažnju publike.

Vukašin Marković, frontmen ovog sastava, pozicionirao se kao vrhunski talentovan muzičar, autor i producent čiji dosadašnji rad odiše eklektičnošću srodnih svetskih izvođača. Njegov osećaj za doziranje regea, elektronike, sintetičkog diska, neo/trap r&b-ja učinilo je, do sada objavljene singlove, ultimativnim pop proizvodom.

– Dopada mi se da bend svoje pesme izvodi u gotovo privatnoj atmosferi i da u tome, na neki način, publika gotovo učestvuje. Jedno je kada slušate i gledate bend sa velike distance. “Rezidentura”, za razliku od tog načina izvođenja, za cilj ima da ponudi nešto mnogo prisnije, pa samim tim unikatnije za posetioca koncerta ili koncerata. Beograd konačno ima novo, sveže mesto da se takav jedan blizak i lep kontakt ostvari na pravi način – izjavio je Vukašin Marković.

Od numere “Kliziš”, preko “Puteva”, “Ljubav što smo stvorili” do aktuelnog singla “Što ti telo pulsira” IrieFM, pojavom i stilom, briše žanrovske granice, uspostavljajući sopstveni –  globalno jedinstveni – izraz.

Album „Putevi“ upotpunjuje sliku o ovom bendu imate, a koncerti u Lisabonu imaju za cilj da bend prikažu u najboljem sviračkom izdanju.

Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 1200 dinara, a na dan koncerta 1500 dinara.

Broj ulaznica je ograničen na 200 po večeri. Prodajna mesta: GigsTix, DDtickets i blagajna Kombank dvorane.

Previous post

Kompletirana lista učesnika Arsenala 09... Vidimo se u junu u Kragujevcu

Next post

IZVEŠTAJ S OBDUKCIJE POTVRDIO: Kit Flint je uzeo narkotike pre smrti

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *