Home»Muzika»Punk je “upao” u Kuglaš… Trnje, Ukratko Štef i oi! punk senzacija Dženi Vu 11. maja  u Đušinoj 5

Punk je “upao” u Kuglaš… Trnje, Ukratko Štef i oi! punk senzacija Dženi Vu 11. maja  u Đušinoj 5

3
Shares
Pinterest Google+
Džei Vu/Photo: facebook@Jenny Woo
Džei Vu/Photo: [email protected] Woo

Zanimljiva ekipa rešila je “upadne” u Kuglaš 11. maja. Beogradsku alternativnu publiku u subotu čeka istinska trostruka punk avantura – beogradski bend Trnje, pančevački pankeri Ukratko Štef, ali i kanadska oi! punk zvezda Dženi Vu.

Bend Trnje nastao je u martu 2015. godine, kada su Igor Pašalić i Luka Rašković napisali prve dve pesme. Potom su snimili i demo pesme “Nema izlaza”, “Nemam ništa s tim” i “Tell me”, kojima se bend prijavljuje za učešće na festivalu u organizaciji Udruženja rok muzičara Srbije. Posle osvojene nagrade publike na BARF-u, Trnje u studiju Mašina 23 snima i izdaje album “Bes u Beogradu”, aprila 2017. godine. Čujemo, inače, da se drugi album već uveliko “kuva”…

Ukratko Štef su ska/punk grupa iz Pančeva. Osnovani su 2011, a na njiohovoj oficijalnoj FB stranici piše da se to desilo ovako:
– Deki i Miki rešili da osnuju ska/pank bend, zvali Đomlu da peva i da nađe basistu. Đomla odma’ zvao Jeru. Sve se dešavalo leta gospodnjeg 2011. Od tada žare i pale pančevačkom pank scenom. 
Slogan im je – “Ukratko Štef – mi nismo blef”. Krajem jula 2018. objavili su i prvi album sa 14 pesama, od kojih su 12 autorske numere.

Dženi Vu (Jenny Woo) drugi put dolazi u naš beli grad. Prvi put je naša publika imala priliku da je čuje u Božidarcu sa LURom, Žutom Minutom i Kamenim Karama 2017. godine. Jenny Woo Oi Project traje 11 godina i vrlo je poznat među pank društvom. Dženi je kanadska oi! punk kantautorka, velika zvezda nove oi! scene, koja dominira svetskim binama u poslednjih nekoliko godina.

Ulaznice će i ovog puta biti u vidu bonova uz koje se dobije pivo ili rakija na šanku, a moći će da se kupe na dan svirke, na ulazu u Kuglaš, po ceni od 350 dinara.

Previous post

Otvoren konkurs za treći Rok kamp za devojčice... Požurite rokerke, prijavljivanje je do 26. maja...

Next post

KAWASAKI 3P PRED KONCERT U BG: U prostoru između alternative i mainstreama uživamo "kao svinje u blatu"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *